İçindekiler'i Gizle

Study Reports

You can create reports to document all aspects of a study. Highlights include:
Report Formats
Choose from report formats that are customized for different types of studies.
Sections
Report sections are customized for each report format. Choose from the default sections. You can customize the default sections with comments or set options to include additional data. A typical report includes information on the study, materials, loads, fixtures, results, and so forth.
Images
Images of the plots in the Results folder are automatically included in the report. You can also insert images into any section of the report.
Format
Publish reports in Microsoft Word format.

Notes


  • Reports do not automatically update if you change the model or analysis information or update the results. To update the report, you must publish the report again.
  • You cannot rename reports or the images in the reports in the Simulation study tree.
  • Reaction force data is not available for grounded bolts, elastic supports, and grounded bearings.
  • Free body forces are not available.


Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Study Reports
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2011 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.