İçindekiler'i Gizle

Sahneyi Düzenle PropertyManager - Gelişmiş

Sahneyi Düzenle PropertyManager - Gelişmiş sekmesi bir sahne için gelişmiş kontrolleri içerir.

Bu sekmeyi görüntülemek için, DisplayManager'da, Işık, Kamera ve Sahneyi Görüntüle'ye tıklayın. Sahne'ye sağ tıklayın ve Sahneyi Düzenle'yi seçin. Gelişmiş sekmesine tıklayın.

Yer Boyu/Dönmesi

  Sabit en-boy oranı Genişlik veya Yükseklik değerini değiştirdikçe zemini eşit olarak ölçekler.
  Zemini otomatik boyutlandır Zemini, modelin sınırlandırma kutusuna bağlı olarak yeniden boyutlandırır.


Genişlik ve Derinlik Zeminin genişliğini veya derinliğini yeniden boyutlandırır.
  En-boy oranı Salt okunur. Geçerli en-boy oranını görüntüler.
Döndürme Zemini ortama göre döndürür. Modeldeki yansımaları değiştirmek için ortamı döndürün. Efekt, bir görünüş yansıtıcı olduğunda ve Arka Plan Tipi Ortam Kullan olduğunda görülür.

Ortam Döndürme

  Ortam döndürme Ortamı, modele göre yatay olarak döndürür. Işıklandırmayı, yansımaları ve arka planın görünür kısımlarını etkiler

Sahne Dosyası

Gözat Kullanmak üzere farklı bir sahne dosyası seçer.
  Sahneyi Kaydet Geçerli sahneyi bir dosyaya kaydeder. Görev Panosu'nda görünen sahneyi kaydettiğiniz klasörü oluşturmanız istenir.

Bir sahneyi kaydettiğinizde, modelle ilişkili fiziksel ışıklar da kaydedilir.



Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Sahneyi Düzenle PropertyManager - Gelişmiş
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2011 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.