İçindekiler'i Gizle

Bir Malzeme Kitaplığı Oluşturma

Malzeme kitaplığı, her malzemeye ilişkin bilgi içeren bir veritabanıdır. SolidWorks, SolidWorks Malzemeleri adlı salt okunur bir kitaplık ve özel malzemeler oluşturabileceğiniz Özel Malzemeler kitaplığı sunar. Özel malzemeleri saklamak için ek kitaplıklar oluşturabilirsiniz.

Bir kitaplık oluşturmak için:

  1. Bir parça belgesinde, FeatureManager tasarım ağacında Malzeme'ye sağ tıklayın ve Malzemeyi Düzenle'yi seçin.
  2. Malzeme iletişim kutusunda, malzeme ağacından bir öğeye sağ tıklayın ve Yeni Kitaplık'ı seçin.
  3. Farklı Kaydet iletişim kutusunda kitaplığın saklanacağı bir dosya adı belirtin.

    Anlamlı bir ad kullanın. Belirttiğiniz ad, kitaplığın görüntü adı haline gelir. Bu adı daha sonra değiştiremezsiniz.

  4. Malzeme ağacında yeni kitaplığa sağ tıklayın ve Yeni Kategori'yi seçip kategori için bir ad yazın.
Artık malzeme ağacındaki diğer kitaplıklardan malzeme kopyalayabilir ve bunları kategoriye yapıştırabilir ve özelleştirebilirsiniz.


Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Bir Malzeme Kitaplığı Oluşturma
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2011 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.