Skrýt obsah

Aktivační procedury SolidWorks Workgroup PDM

SolidWorks Workgroup PDM uvádí Aktivační procedury Workgroup PDM, model pro použití oznámení o příslušných událostech uživatelů na straně serveru. Tento model obsahuje možnost sledování odevzdaných dokumentů, změn v projektech a ve vlastnictví. Aktivační procedury Workgroup PDM využívají architektury pro fronty zpráv společnosti Microsoft, která poskytuje soustavu pro připojení vlastních aplikací.

Předpokládá se, že znáte:
  • Operační systémy Microsoft Windows
  • XML
  • Programovací jazyk
Příklady aktivačních procedur Workgroup PDM jsou k dispozici na http://www.solidworks.com/api/. Všechny příklady kódu jsou poskytnuty ve stavu, v jakém se nacházejí a jen ukazují způsoby použití Workgroup PDM API. SolidWorks neposkytuje žádné reprezentace nebo záruky týkající se těchto příkladů. Všichni uživatelé SolidWorks Workgroup PDM s platnou licencí mohou použít tyto příklady bez omezení ve spojení s tvorbou aplikací souvisejících s Workgroup PDM a je jim udělena nezpoplatněná nevýhradní licence pro tyto příklady nebo jejich části. Práva duševního vlastnictví těchto příkladů nadále náležejí SolidWorks. Jakákoli ustanovení ochrany důvěrných informací licence Workgroup PDM se vztahují na tyto příklady.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Aktivační procedury SolidWorks Workgroup PDM
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:




x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.