Skrýt obsah

Výsledky aktivace produktu SolidWorks

Tato obrazovka ukáže výsledky akce aktivace produktu SolidWorks (aktivace, přenos nebo zobrazení licencí).

Výsledek

Pokud aktivujete nebo předáváte licenci, Výsledek zobrazí, jestli byla akce úspěšná nebo ne.

Pokud zobrazujete aktivované licence (tuto obrazovku zobrazíte klepnutím na Nápověda > Zobrazit licence v SolidWorks), Výsledek se neobjeví.

Stávající aktivní produkty

Pokud jste aktivovali nebo předali licenci, seznam Stávající aktivní produkty zobrazí všechny licence, které byly aktivovány během této relace.
  • Pokud aktivujete licence, objeví se všechny produkty SolidWorks, které byly úspěšně aktivovány v této relaci.
    Tento seznam ukazuje pouze ty produkty, které byly aktivovány během této relace; nezobrazuje žádné produkty, které byly aktivovány předtím. Abyste viděli všechny aktivované produkty na tomto počítači, musíte opustit obrazovku a klepněte na Nápověda > Zobrazit licence v Solid Works.
  • Pokud předáváte licence, seznam je prázdný (protože během této relace nebyly aktivovány žádné licence SolidWorks).

Pokud zobrazujete aktivované licence, seznam Stávající aktivní produkty zobrazí všechny licence, které jsou aktuálně aktivovány na tomto počítači.

Zapojte se do komunity SolidWorks

Pokud máte zájem stát se členem předplatitelských služeb komunity uživatelů SolidWorks, klepněte na Zapojte se nyní!

Podrobnosti o zapojení do komunity uživatelů SolidWorks najdete pod www.solidworks.com.

Jak pokračovat

Pokud aktivujete nebo předáváte licenci, klepněte na Dokončit a ukončíte Aktivaci produktu SolidWorks. Můžete klepnout na Zpět a zpracovat jiné licence SolidWorks.

Pokud zobrazujete aktivované licence, ukončíte je klepnutím na OK.
Tady není žádné tlačítko Zpět proto je nutné, pokud chcete aktivovat nebo převádět licence, abyste tuto obrazovku opustili a klepli na Nápověda > Aktivace licencí nebo Nápověda > Převod licencí v SolidWorks.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Výsledky aktivace produktu SolidWorks
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:




x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.