Skrýt obsah

Zprávy analýzy tloušťky

Zpráva vytvořená nástrojem Analýza tloušťky obsahuje následující informace:
Použité možnosti Zobrazí seznam možností, které jste vybrali pro vaši analýzu.
Souhrnné informace Zobrazí zkrácenou verzi Detailů analýzy. Pokud model obsahuje kritickou plochu, všechny prvky, které tuto plochu sdílejí jsou také klasifikovány jako kritické prvky.
Detaily analýzy

Rozsah tloušťky

Zde jsou uvedeny čtyři rozsahy kritické tloušťky, včetně počtu ploch a povrchové plochy modelu, který spadá do každé z těchto kategorií. Každá kategorie odpovídá barvám ve správci PropertyManager Měřítko tloušťky. (Rozsah barev je také zobrazen v části zprávy Pohled(y) modelu.) Údaj v položce % analyzované plochy udává, jak velká je celková analyzovaná plocha spadající do příslušného Rozsahu tloušťky. Pokud plocha spadá do více než jednoho Rozsahu tloušťky, tato plocha je zařazena do kritičtějšího rozsahu.

Kritické prvky

Zde jsou uvedeny všechny prvky, u nichž byla překročena hodnota Cílové tloušťky. Prvky jsou seřazeny na základě kritičnosti, která je přímo úměrná na maximální odchylce prvku.

Fyzikální vlastnosti Uvádí údaje o velikosti Povrchové plochy, ObjemuHmotnosti daného dílu.
Pohled(y) modelu Zobrazí Měřítko tloušťky a pohledy vybrané v dialogovém okně Analýza tloušťky: Možnosti zprávy.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Zprávy analýzy tloušťky
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:




x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.