Skrýt obsah

Úprava výchozího poloměru ohybu, přídavku na ohyb, zkrácení ohybu nebo typu odlehčení

Prvek Plechový-Díl1 představuje plechový díl ve stromu FeatureManager. Prvek Plechový-Díl1 obsahuje výchozí parametry ohybu.

Jak upravit výchozí poloměr ohybu, přídavek na ohyb nebo zkrácení ohybu či výchozí typ odlehčení:

  1. V části Rozměry plechového dílu vyberte možnost Použít tabulku rozměrů a poté vyberte tabulku PM_shm_gauge_table.gif.
  2. V položce Parametry ohybu:
    • Na modelu vyberte lineární hranu na koncové ploše válcové nebo kuželové plochy nebo vyberte rovinnou plochu pro Pevnou plochu nebo hranuPM_shm_Fixed_Face.gif.
      Když se díl rozloží, hrana nebo plocha zůstane na svém místě.
      Tento krok není nutný, když začínáte vytvářet svůj plechový díl z prvku Základní plech.
    • Nastavte Poloměr ohybuPM_draft_angle.gif.
  3. V části Přídavek na ohyb vyberte jednu z následujících možností: Tabulka ohybů,, K-Faktor,, Přídavek na ohyby,, Zkrácení ohybu nebo Výpočet ohybu.
    • Pokud jste vybrali možnost K-Faktor,, Přídavek na ohyb nebo Zkrácení ohybu,, zadejte hodnotu.
    • Pokud jste vybrali možnost Tabulka ohybů nebo Výpočet ohybu, vyberte tabulku ze seznamu nebo klepněte na Procházet a najděte soubor tabulky.
  4. Chcete-li, aby se do ohybu automaticky přidala odlehčení, vyberte Automatické odlehčení a poté vyberte typ odlehčení. Pokud jste vybrali Obdélníkové nebo Oválné odlehčení, musíte zadat Poměr odlehčení.
  5. Klepněte na tlačítko PM_OK.gif.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Úprava výchozího poloměru ohybu, přídavku na ohyb, zkrácení ohybu nebo typu odlehčení
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:




x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2014 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.