Skrýt obsah

Přehled aplikace eDrawings

Aplikace eDrawings® slouží k vytváření, zobrazování a sdílení 3D modelů a 2D výkresů.

Tvorba souborů eDrawings

Pomocí eDrawings a a různých aplikací CAD můžete vytvořit následující typy souborů eDrawings:
  • 3D soubory dílů (*.eprt)
  • 3D soubory sestav (*.eprt)
  • 2D soubory výkresů (*.edrw)

Pomocí aplikace eDrawings Professional můžete také vytvářet soubory eDrawings s popisy (*.*.markup), které obsahují popisy (např. textové komentáře) a geometrické prvky. Další informace o vytváření a zobrazování souborů aplikace eDrawings jsou k dispozici pod tématem Soubory se zapnutou možností revizí/měření.

Zobrazení souborů

Soubory softwaru eDrawings i jiné typy souborů můžete zobrazovat pomocí aplikace eDrawings Viewer. Aplikace eDrawings Viewer podporuje zařízení SpaceBall® a SpaceMouse® s použitím ovladače 3DxWare verze 2.0 a vyšší; ovladač je k dispozici na adrese www.3Dconnexion.com. Tato zařízení můžete použít k manipulaci modelu v prohlížeči eDrawings jako kdybyste model drželi v ruce.

Sdílení souborů eDrawings

Ke sdílení eDrawings souborů pomocí emailu je zapotřebí:

Nejlepší metodou je distribuovat výkresy a soubory sestav ve formátu eDrawings, který vždy vyžaduje aktualizaci, pokud jsou odkazované díly změněny. Pokud to není možné, budete muset znova distribuovat aktualizované výkresy a sestavy SolidWorks po každé změně odkazovaných dílů.

Technická podpora

Podporu pro aplikaci eDrawings nebo eDrawings Professional poskytuje místní prodejce. Pokud jste tento software nezakoupili od prodejce, pošlete e-mail technické podpoře na adresu support@eDrawingsViewer.com (pro operační systém Windows) nebo macsupport@eDrawingsViewer.com (pro operační systém Macintosh).

Informace o autorských právech

Tento software je částečně založen na práci Independent JPEG Group.



Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Přehled aplikace eDrawings
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: eDrawings 2014 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.