Upozornění kontroly systému

Kontrola systému prověřuje oznámené problémy, které by mohly mít dopad na průběh instalace. Ve většině případů byste měli být schopni pokračovat dále s Manažerem instalací SOLIDWORKS.

Níže jsou uvedena varování, s nimiž se můžete v této fázi setkat, spolu s doporučením, jak pokračovat.

Problém s ověřením sériového čísla

Manažer instalací nezjistil nové verze, protože nemohl ověřit vaše sériové číslo. Pokud jste připojeni a zadali jste platné sériové číslo, může se jednat o dočasný problém na našem serveru. Zkuste to znovu později.

Ověření sériového čísla: Manažer instalací nemohl ověřit vaše sériové číslo, a tím určit, které produkty jste oprávněni nainstalovat. Budete si i nadále moci zvolit produkty, které chcete nainstalovat, ale nebudete moci stáhnout žádné instalační soubory. K instalaci budete muset poskytnout kompletní sadu zdrojových souborů nebo DVD.

Rozlišení:
  • Zkontrolujte připojení k internetu. Kontrola sériového čísla vyžaduje platné internetové připojení.
  • Zkontrolujte, zda vámi zadané sériové číslo je platné pro produkty, které chcete instalovat.
  • Některé instalace vyžadují, abyste měli v době vydání příslušné verze aktivní předplatitelskou službu., Podrobnosti vám sdělí váš prodejce SOLIDWORKS.
  • Ve většině případů můžete pokračovat v instalaci, za předpokladu, že ji provádíte z DVD nebo z dříve stažené sady souborů.

Dostupná novější verze

Dostupná novější verze

Jsou k dispozici novější verze.

Novější verze tohoto produktu je k dispozici pro stažení.

Rozlišení: Když se provádí operace Zjistit aktualizace, instalační program může zobrazit výzvu k instalaci novější verze, která je dostupná ke stažení ze SOLIDWORKS. V této operaci můžete pokračovat s použitím verze, kterou jste na počátku specifikovali, nebo můžete stáhnout tuto novější verzi a pokračovat v operaci s použitím této verze.

Nejnovější dostupná verze

Toto je nejnovější dostupná verze. Pokračujte klepnutím na Další.

Žádná nová stažení

Řešení: Tato zpráva se může objevit, když kontrolujete aktualizace během instalace nebo změny. Informuje o tom, že právě instalujete (nebo jste nainstalovali) nejnovější dostupnou verzi.

Problémy s internetovým připojením

Internetové připojení: Manažer instalací se nemohl připojit k serveru SOLIDWORKS a určit, které produkty jste oprávněni nainstalovat. Budete si i nadále moci zvolit produkty, které chcete nainstalovat, ale nebudete moci stáhnout žádné instalační soubory. Bude potřeba poskytnout zdrojové soubory na DVD nebo z dříve stažené sady souborů.

Nepodařilo se zjistit nové verze

Manažer instalací nezjistil nové verze, protože se nemohl připojit k serveru.

Řešení:
  • Zkontrolujte připojení k internetu.
  • Můžete pokračovat v instalaci za předpokladu, že ji provádíte z DVD nebo z dříve stažené sady souborů.