Výběr produktu

Určete součásti produktu, které chcete nainstalovat, upravit nebo odebrat.

V seznamu produktů:
  • Seznam produktů je kompletní seznam, který je k dispozici v balíčku určeném nad seznamem produktů.
  • Pokud chcete zobrazit promítnutou akci pro konkrétní součást, klepněte na název součásti (ale ne na zaškrtávací políčko). Plánovaná akce instalace se objeví v informačním poli pod seznamem produktů.
  • Chcete-li změnit akci instalace pro danou součást, můžete klepnout na zaškrtávací políčko vedle součásti produktu. (Pokud například instalujete nebo odebíráte součást, výběrem zaškrtávacího políčka určíte, že se má součást nainstalovat nebo odebrat a zrušením výběru tohoto políčka určíte, že se daná součást instalovat nebo odebírat nemá.)
  • Pokud provádíte instalaci Úpravy, nalevo od součástí se objeví (*), když provedete jakoukoliv změnu u vybraného produktu.
  • Pokud je u součásti k dispozici volitelná instalace dílčích součástí, zobrazí se vedle součásti ikona +. Chcete-li zobrazit dostupné dílčí součásti pro danou součást, klepněte na ikonu +.
  • V případě rozbalení součásti a zobrazení volitelných dílčích součástí se vedle součásti zobrazí ikona -. Chcete-li sbalit výpis dílčích součástí, klepněte na ikonu -.

Pokud používáte servisní balíček, nelze vybrat funkce SOLIDWORKS, které se zobrazují pod položkou SOLIDWORKS (například FeatureWorks). Pokud vyberete tento typ upgradu, není možné přidat nebo odstranit jednotlivé funkce.

Akce provedené Manažerem instalací SOLIDWORKS jsou ovládané sadou pravidel koexistence produktu. Podrobnosti naleznete v části Pravidla koexistence produktu.

Manažer instalací SOLIDWORKS vybere standardně tyto součásti produktu:
  • Pokud provádíte upgrade nebo aktualizaci service pack, Manažer instalací SOLIDWORKS zvolí produkty, které jsou v současnosti nainstalovány.
  • Jinak Manažer instalací SOLIDWORKS vybere všechny produkty, ke kterým máte oprávnění.
Pro zkrácení doby stahování a zmenšení požadovaného místa na disku rozbalte součásti produktu a zrušte zaškrtnutí políčka u součástí, které nepotřebujete.

Pokud Manažer instalací SOLIDWORKS nebyl schopen ověřit produkty, které jste oprávněni používat, můžete klepnout na Vybrat jiný balíček nebo produkty a změnit tak balíček produktů (jako například SOLIDWORKS Professional nebo SOLIDWORKS Premium), které jsou uvedeny v seznamu k instalaci nebo změně. Manažer instalací SOLIDWORKS zobrazí seznam všech produktů SOLIDWORKS na vašem instalačním médiu, jenž jsou kompatibilní s vybraným balíčkem. Můžete vybrat jakékoli produkty, které jste zakoupili nebo jste oprávněni vyzkoušet.

Vyhledávání v SOLIDWORKS

Vyhledávání v SOLIDWORKS poskytuje výkonné fulltextové vyhledávání dokumentů SOLIDWORKS, a dokumentů 3D ContentCentral. Vyhledávání zobrazí náhled, umístění souborů a název.

Po dokončení instalace SOLIDWORKS vyhledávání indexuje dokumenty SOLIDWORKS pro rychlejší vyhledávání. Pouze soubory SOLIDWORKS jsou indexovány automaticky.

Instalace SOLIDWORKS vyhledávání automaticky nainstaluje Windows Desktop Search, pokud ještě není nainstalován ve vašem počítači.

Jazyková podpora

Rozbalením produktu SOLIDWORKS a součásti Jazyky se zobrazí jazyky, které lze nainstalovat.

Specifikace Jazyky vymezuje jazyky, které se instalují pro produkt SOLIDWORKS. Toto nastavení nemá vliv na instalace ostatních produktů. Například programy eDrawings®, Průzkumník SOLIDWORKS Explorer a SOLIDWORKS PDM instalují všechny jazyky.

Potřebné místo na disku

Manažer instalací SOLIDWORKS dole na stránce hlásí buď celkovou velikost instalace, nebo celkovou velikost stažení.

  • Pokud jste vybrali možnost Pouze stáhnout, objeví se velikost stažení. Velikost stažení je celkové množství místa na disku vyžadovaného pro všechny stahované soubory (nezahrnuje místo požadované pro dekomprimaci souborů po dokončení stažení). Toto číslo je pouze odhad.
    V celkové velikosti stažení jsou zahrnuty všechny soubory potřebné k instalaci. Nebudou znovu staženy soubory, které jsou již obsaženy v aktuální složce pro stažení. To znamená, že velikost stažení může být menší než zobrazená celková velikost stažení, nebo nebudete muset stáhnout žádné soubory.
  • Jinak se zobrazí velikost instalace. Velikost instalace se rovná změně ve využití místa na disku, ke kterému dojde po dokončení instalace. V důsledku komprimace souboru se jedná pouze o odhady.

    Pokud upgradujete, nebo odstraňujete stávající instalaci, může se velikost instalace rovnat nule.

    Zobrazené číslo nezahrnuje místo potřebné ke stažení, nebo k extrahování souborů požadovaných k instalaci.

    Pokud je vyžadováno stažení a stahujete do stejné jednotky, mohou být požadavky na místo na disku daleko větší než je uvedená velikost instalace.

    Pokud chcete u budoucích aktualizací a oprav snížit dobu na stažení a instalaci, neodstraňujte po instalaci stažené soubory. Následující aktualizace a opravy většinou vyžadují přístup k poslední sadě souborů úplné instalace.