Možnosti upgradu

V tomto počítači je nainstalována jedna nebo více starších hlavních verzí SOLIDWORKS. Můžete vytvořit novou instalaci, která bude nainstalována souběžně se starší verzí, nebo můžete provést upgrade, čímž se starší verze odstraní.

Vytvořit novou instalaci SOLIDWORKS verze.

Pokud se rozhodnete vytvořit novou instalaci, můžete si vybrat, které produkty SOLIDWORKS chcete instalovat.

Pro každý z vybraných produktů se vytvoří nová instalace této nové hlavní verze. Na počítači zůstanou starší hlavní verze kromě aplikací SOLIDWORKS Electrical a SOLIDWORKS PDM Client.

Pokud produkt odeberete, nová verze se neinstaluje.

Vytvoření nové instalace je užitečné, pokud chcete mít přístup ke starší verzi SolidWorks i poté, co byla nainstalována novější verze. Pokud například sdílíte soubory s jinými uživateli, kteří stále používají starší verzi, můžete tak zabránit problému s kompatibilitou se soubory, uloženými s použitím novější verze.

Upgradujte SOLIDWORKS předchozí_hlavní_verze na SOLIDWORKS 2019 aktuální_hlavní_verze.

Pokud se rozhodnete pro upgrade, můžete vybrat, které produkty SOLIDWORKS chcete upgradovat. Pro každý z vybraných produktů se vytvoří nová instalace a starší verze se odstraní.

Pokud zrušíte výběr produktu, nová verze se nenainstaluje a starší verze zůstane na počítači.

Pokyny pro SOLIDWORKS Electrical a SOLIDWORKS PDM Client

Na počítači může být instalována pouze jedna hlavní verze SOLIDWORKS Electrical. Pokud vytváříte novou instalaci SOLIDWORKS a vyberete SOLIDWORKS Electrical jako jeden z instalovaných produktů, starší verze SOLIDWORKS Electrical se odstraní.

Před instalací nové verze SOLIDWORKS Electrical se doporučuje zálohovat prostředí. V aplikaci SOLIDWORKS Electrical Schematic vyberte Soubor Archivovat prostředí nebo v aplikaci SOLIDWORKS Electrical 3D vyberte SOLIDWORKS Electrical > Nástroje > Archivovat prostředí .

Hlavní verze aplikace SOLIDWORKS PDM Client musí odpovídat hlavní verzi softwaru SOLIDWORKS PDM Server. Pokud neplánujete upgradovat software SOLIDWORKS PDM Server, nevybírejte upgrade aplikace SOLIDWORKS PDM Client.

Pro odebrání produktu ve Windows použijte funkci Přidat nebo odebrat programy. Podrobnosti viz Odstranění instalace.