Dialog Pack and Go

Dialogové okno Pack and Go obsahuje související soubory, které se mají uložit do složky nebo souboru zip.

Přístup k dialogu Pack and Go:

  • V SOLIDWORKS klepněte na Soubor > Pack and Go.
  • V Průzkumníku Windows nebo podokně úloh SOLIDWORKS Průzkumník souborů, klikněte pravým tlačítkem na dokument SOLIDWORKS a pak klikněte na SOLIDWORKS > Pack and Go.

Seznam

Vytvoří seznam všech souvisejících souborů. Pod seznamem se zobrazí počet sestav, dílů, výkresů, dalších typů souborů a celkový počet souborů. Zaškrtněte příslušná políčka u souborů, které chcete mít v uložené složce nebo v souboru zip.

Chcete-li skrýt sloupce, klepněte pravým tlačítkem na záhlaví sloupce a vyberte Skrýt sloupec.

Chcete-li přejmenovat soubor, který se má uložit, dvakrát na něj klikněte ve sloupci Uložit pod názvem. Přípona názvu souboru musí být stejná jako přípona původního souboru.

Vybrat/Nahradit

Klepnutím na Vybrat / Nahradit můžete vyhledat sloupec a vybrat nebo zrušit výběr příslušných položek, případně nahradit text.

Možnosti

Včetně výkresů Přidejte přidružené výkresy do složek modelu, nebo do Cesty pro hledání, které určíte v Umístění souboru v dialogu Systémové možnosti.
Včetně výkresů Přidá přidružené výkresy do složek modelu.
Včetně výsledků simulace Pomocí této funkce můžete přidat zprávy aplikace SOLIDWORKS Simulation přidružené k modelu, které nemusí být nutně ve stejné složce jako model.
Zahrnout součásti Toolbox Přidat odkazované součásti Toolbox.
Včetně vlastních nálepek, vzhledů a scén Pomocí této možnosti lze přidat vlastní nálepky, vzhledy a scény a nemusí být přidány do stejné složky jako má model. Jejich zahrnutí umožní úspěšně vykreslit modely v cílovém systému.
Včetně výchozích nálepek, vzhledů a scén Pomocí této možnosti přidejte výchozí nálepky, vzhledy a scény, na které se model odkazuje. Pokud cílový systém neobsahuje výchozí soubory, jejich zahrnutí umožní úspěšné vykreslení modelů.
Stromová struktura nebo Bez stromové struktury Odsadí názvy souborů v závislosti na jejich vzájemných vztazích rodič/potomek nebo umístí všechny názvy k levému okraji.
Chcete-li zachovat strukturu složek, vyberte možnost Stromová struktura. Uloží model i všechny jeho odkazy v jedné složce pro zobrazení rozvinutého tvaru.
Uložit do složky Zadejte cestu a název složky.
Uložit do Zip souboru Zadejte cestu a název souboru.
Přidat předponu nebo Přidat příponu Přidá ke všem názvům souborů zadanou předponu nebo příponu.
Jedna úroveň složky Vyberte tuto možnost, pokud chcete uložit všechny soubory do nejvyšší úrovně vybrané cílové složky.
Minimální počet úrovní složek Vyberte, pokud chcete zachovat minimální strukturu složek v cílové složce pomocí odebrání prázdných složek.
Zachovat úplnou strukturu složek Vyberte, pokud chcete zachovat úplnou aktuální strukturu souborů a dílčích složek v cílové složce.
Po sbalení odeslat emailem Tato možnost je k dispozici tehdy, když je vybrána položka Uložit do souboru zip. Když klepnete na Uložit, zobrazí se vám emailová zpráva s daným zip souborem v příloze, abyste ji mohli odeslat na vybranou adresu.
Včetně virtuálních součástí
Tato možnost je dostupná, pouze pokud spustíte funkci Pack and Go z nabídky SOLIDWORKS Soubor.

Tato funkce umožňuje snadnější zabalení zjednodušené kopie sestavy pro analýzu, vykreslování nebo jiné účely s vyloučením proprietárních součástí, které nechcete sdílet.

Potlačené součásti se zobrazují v mřížce s popiskem [Potlačeno]. Zrušením zaškrtnutí možnosti Včetně virtuálních součástí odstraníte tyto součásti z mřížky a cílového souboru Pack and Go nebo složky. Potlačené součásti se budou stále zobrazovat ve stromu FeatureManager zabalené sestavy, ale odpovídající soubory budou vyloučeny.

Rovněž můžete přidat nebo vyloučit kteroukoli součást, která je v aktivní konfiguraci potlačená, a to včetně příslušných nálepek, výkresů a výsledků simulace.

Název nového souboru

Jestliže balíte soubory, které jsou uložené na platformě 3DEXPERIENCE, můžete výběrem následujících možností změnit názvy souborů.

Použít nadpis jako název souboru Názvy souboru v balíčku se vytvářejí podle nadpisů (zobrazených názvů) souborů.
Použít název jako název souboru Názvy souboru v balíčku se vytvářejí podle názvů souborů.