Original model. Shell fails because the shell thickness offsets through the bottom face of the model
Add an extrude feature to the bottom face of the model to increase the thickness around the area that failed.
Bottom face with extrude feature
To create the shell, remove the faces of the extrude feature and the original bottom face of the model.
Bottom face shows shelled model.
Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun
SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.
* Gerekli
Yorumlarınız için teşekkürler. Geribildiriminiz ile ilgili sorularımız olursa sizinle temasa geçeceğiz.
Saygılarımızla,SOLIDWORKS Dokümantasyon Takımı
Yazdırma Başlığı
Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:
Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.
Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2012 SP05 SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın. Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.