İçindekiler'i Gizle

Başlık Bloğu Tablolarına Resimler Ekleme

Bir başlık bloğu tablosuna şirket logoları veya başka resimler ekleyebilirsiniz. Eklenen resimler tablo ile ilişkilendirilir, böylece yakınlaştığınızda, sürüklediğinizde yada tablo boyutunu değiştirdiğinizde uygun şekilde güncellenir.

Bir resmi bir başlık bloğu tablosuna eklemek için:

  1. Tabloya sağ tıklayın ve Tabloyu > Seç'i seçin.
  2. Nesne > Ekle'ye tıklayın.
  3. Nesne Ekle iletişim kutusunda:
    1. Dosyadan Oluştur'a tıklayın.
    2. Gözat'a tıklayın, dosyayı arayın, seçin ve 'a tıklayın.
    3. Bağla'ya ve Tamam'ı tıklayın.

    Resim, tablonun sol üst köşesindeki çıpa noktasına ilişir.

  4. Tabloda yeniden konumlandırmak için resmi sürükleyin.
  5. Yeniden boyutlandırmak için resmin tutamaklarını sürükleyin.

    Resmin boyutun tabloya göre oluşturduktan sonra, PropertyManager'ı açıp Başlık Bloğu Tablosu Ölçeklendirme kontrolünü kullanarak tabloyu yeniden boyutlandırdığınızda, resmin boyutu orantısal olarak ayarlanır.



Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Başlık Bloğu Tablolarına Resimler Ekleme
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2012 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.