İçindekiler'i Gizle

Using a Reference Axis

You can use an axis as a reference to apply restraints. You can prescribe the translations in the radial, circumferential, and axial directions. For shells and beams, you can prescribe rotations in reference to these directions.

The angle (q) specified for the circumferential translation is used to calculate the actual translation (v) at each node from the formula: v = r. q where r is the distance from the node to the reference axis.

The following table summarizes the attributes of this restraint type:

Attribute

Value

Possible DOFs for solids

3 translations

Possible DOFs for shells and beams

3 translations and 3 rotations

Possible DOFs for trusses

3 translations

 

3D symbol

translation

rotation

Selectable entities

Vertices, edges, faces and beam joints

Translations

Radial displacement

Circumferential displacement

Axial displacement

Rotations (for shells and beams only)

About radial direction

About circumferential direction

About axial direction



Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Using a Reference Axis
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2012 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.