İçindekiler'i Gizle

Customizing the Quick Access Toolbar

Customize the Quick Access toolbar to include the commands you access most.

To customize the Quick Access toolbar:

  1. Click to the right of the Quick Access toolbar and select Customize Quick Access Toolbar.

    The Customize Quick Access Toolbar dialog box appears.

  2. To add a command to the toolbar:
    1. Under Choose commands from, select the type of command you want to add to the toolbar.
    2. Click a command from the list in the left panel.
    3. Click Add >>.

      The command moves from the left panel to the right panel.

      You can also add a command to the toolbar by right-clicking the command (such as Build Model from the Tools toolbar) and selecting Add to Quick Access Toolbar.

  3. To remove a command from the toolbar:
    1. From the list of commands in the right panel, select the command to remove.
    2. Click Remove.
  4. To change the location of the toolbar, select or clear Place Quick Access Toolbar below the Ribbon.
  5. Click OK.


Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Customizing the Quick Access Toolbar
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2012 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.