Skrýt obsah

Přístup k nápovědě

Při přístupu do nápovědy se zobrazí webová verze ve webovém prohlížeči. Pokud nemáte připojení k Internetu, nebo je-li připojení pomalé, můžete používat místní soubory nápovědy (.chm).

Webová verze nápovědy zahrnuje tyto funkce:

Vyhledávání Vylepšenou funkci vyhledávání, včetně vylepšeného hodnocení důležitosti, opravu pravopisu, krátké popisy v pohledu výsledků vyhledávání a navigaci, která vám pomůže určit důležité témata.
Navigace mezi tématy Navigace pomocí tlačítek další a předchozí a drobečková navigace v horní části témat nápovědy.
Informace Zašlete dokumentačnímu týmu váš názor ohledně individuálních témat nápovědy.
Aktuální dokumentace

Používejte aktualizovanou webovou nápovědu, abyste již nemuseli stahovat velké soubory kompilované nápovědy (.chm).

Abyste získali přístup k nápovědě na webu, nemusíte nainstalovat SolidWorks. Do adresního řádku prohlížeče zadejte http://help.solidworks.com a vyberte jazyk a produkt, jehož webovou nápovědu chcete zobrazit.
Odkazy na znalostní databázi Automaticky najde související obsah z každého tématu nápovědy ve Znalostní databázi SolidWorks (vyžaduje předplacenou službu SolidWorks a přihlášení do Zákaznického portálu).
Fórum SolidWorks Webová nápověda automaticky vyhledá klíčová slova z názvu tématu otevřeného ve Fóru SolidWorks a zobrazí výsledky hledání v dolním podokně. Na navigační liště můžete zpřesnit hledání, zadat nové hledání a zobrazit si diskuze, blogy, dotazy, dokumenty a nápady.

Chcete-li založit diskuzi ve Fóru SolidWorks, klepněte v podokně na Zahájit diskuzi.

Podporované prohlížeče:
  • Internet Explorer 7 a novější
  • Firefox 2 a novější
  • Google Chrome 3.0 a novější
Chcete-li používat nápovědu na webu v rámci programu SolidWorks, musíte mít nainstalován prohlížeč Internet Explorer 7 nebo 8.

Návod na přístup k aktuálně povolené nápovědě:

  • Proveďte jeden z následujících úkonů:
    • Klepněte na tool_Help_Standard.gif na panelu nástrojů Standardní, nebo v nabídce na Nápověda > Nápověda SolidWorks otevřete výchozí stránku.
    • Klepněte na Nápovědu nebo na PM_Help.gif nebo stisknutím klávesy F1 v dialogovém okně nebo ve správci PropertyManager otevřete kontextovou nápovědu.
    • Na pruhu nabídky klepněte na plovoucí nabídku možností nápovědy Flyout_Help.gif.

    Přepnutí mezi nápovědou na webu a místní nápovědou provedete zaškrtnutím nebo zrušením zaškrtnutí pole Nápověda > Použít nápovědu SolidWorks na webu

Rady pro používání nápovědy

  Nápověda na webu Místní (.chm) nápověda

Postup výběru tématu:

Použijte okno Obsah Použijte záložku Obsah

Vyhledávání:

Zadejte klíčové slovo a klepněte na Vyhledat.

Podle popisů výsledku vyhledávání určete nejlepší výsledek. Pod každým popisem je drobečková navigace, která představuje hierarchii tématu.

Výběrem kategorie vlevo zužte výsledky vyhledávání.

Klepněte na záložku Vyhledávat, zadejte klíčové slovo a klepněte na Seznam témat. Vyberte téma a klepněte na Zobrazit.

Můžete vytvořit booleovská vyhledávání s použitím operátorů "AND," "OR," "NOT," a "NEAR."

Zvolte pole Prohledat předchozí výsledky, aby se pro další vyhledávání používaly jen dříve nalezená témata. To umožňuje zúžit rozsah hledání přidáváním klíčových slov.

Zvolte pole Porovnávat podobná slova, aby byla v nalezených tématech zvýrazněna podobná slova. Pokud například hledáte slovo „otevřít“, najdete témata obsahující slova „otevřít“ i „otevření“.

Zvolte pole Prohledávat pouze názvy, aby se vyhledala jen témata s klíčovým slovem v názvu.



Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Přístup k nápovědě
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.