Skrýt obsah

Instalace prohlížeče eDrawings Viewer

Aplikace eDrawings® je k dispozici k bezplatnému stažení. Software eDrawings se instaluje na jednotlivých počítačích pro jednotlivé uživatele s uživatelskými právy v okamžiku instalace.

  • Na základě jednotlivého počítače: Má-li uživatel v době instalace eDrawings oprávnění správce, všichni uživatelé na tomto počítači mohou spustit tuto jednu kopii pomocí jejich vlastního přihlášení.
  • Na základě jednotlivého uživatele: Pokud uživatel nemá oprávnění správce při instalaci eDrawings, instalovaná kopie eDrawings je platná jen pro tohoto uživatele. Pokud chce více uživatelů použít eDrawings na tomto počítači, všichni uživatelé musí nainstalovat eDrawings pod jejich vlastním přihlášením.
Chcete-li automaticky integrovat eDrawings s vaší aplikací CAD, musíte nejdříve nainstalovat tuto aplikaci CAD.

Pokud nejdříve nainstalujete eDrawings, eDrawings nebude integrovaný s vaší aplikací CAD. V tom případě musíte instalaci upravit pomocí funkce Přidat nebo odebrat programy nebo Odinstalovat program a nainstalovat Publisher vaší aplikace CAD pro integraci eDrawings a vaší aplikace CAD.

eDrawings podporuje správní instalaci. Obraťte se na společnost Microsoft pro informace ohledně instalační služby Windows.

Připomínky o výkonu

Když nainstalujete eDrawings, můžete zapnout emailový vzkaz o výkonu, který odešle vzkazy o výkonu a použití tohoto softwaru. Společnost SolidWorks Corporation používá tyto informace k určení trendů týkajících se používání produktu a jeho kvality. Všechny informace obsažené v těchto souborech protokolu jsou zpracovávány důvěrně. Tyto soubory neslouží k jiným účelům a nikdo vás nebude kontaktovat. Další informace najdete na adrese www.solidworks.com/pages/services/customerexperiencefeedbackprogram.html.

Toto nastavení můžete změnit v nabídce Nástroje > Možnosti > Obecné, Zapnout emailový vzkaz o výkonu.

eDrawings Professional

Funkce aplikace eDrawings Professional jsou integrovány do prohlížeče eDrawings Viewer a jsou aktivovány na základě licence v rámci zakoupené sady SolidWorks Professional nebo SolidWorks Premium. Další informace získáte od dodavatele.

Licence SolidNetWork (SNL)

Licence SolidNetWork (SNL) podporuje aplikaci eDrawings Professional. SNL umožňuje uživatelům nainstalovat software eDrawings Professional na více stanic, než je počet licencí. Software je totiž možné instalovat střídavě na různé pracovní stanice. Další informace o nákupu licencí SNL poskytne autorizovaný prodejce.



Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Instalace prohlížeče eDrawings Viewer
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: eDrawings 2014 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.