Skrýt obsah

Produkty eDrawings

Mezi produkty eDrawings® patří Prohlížeč eDrawings, který je dostupný zdarma i v placené verzi, a dále aplikace eDrawings Publishers. Prohlížeč se používá k prohlížení a vytváření souborů eDrawings a dalších podporovaných typů souborů. Aplikace typu Publisher se používají k vytváření souborů eDrawings z aplikací CAD.

eDrawings Professional

Verze Professional prohlížeče eDrawings vyžaduje licenci.Aplikace eDrawings Professional je určena zejména pro uživatele systému CAD, kteří potřebují sdílet návrhy produktů a koordinovat revize návrhů. Aplikace eDrawings Professional umožňuje vytvářet soubory eDrawings, které lze opatřit popisy, a používat různé nástroje, jako například měření, rozložené pohledy a dynamické průřezy.

Správce dokumentů SolidWorks

Instalace Solidworks zahrnují Správce dokumentů SolidWorks, SWDocumentMgr.dll. Samostatná verze Prohlížeče eDrawings tento doplňkový modul neobsahuje.

Když je v systému nainstalována pouze aplikace eDrawings bez SolidWorks, nemusí se výkresy, které obsahují takové prvky, jako uživatelské vlastnosti a tabulky, zobrazit s aktuálními daty. Když otevřete výkres SolidWorks, zobrazí se varování, že chybí knihovny DLL a program nabídne možnost jejich instalace. Pokud budete pokračovat bez stažení, výkresy SolidWorks, které z tohoto softwaru vychází, budou označeny varováním, že část obsahu nemusí být aktuální.

Software Správce dokumentů SolidWorks není k dispozici ke stažení pro eDrawings v systému Mac.

Aplikace eDrawings Publishers

Aplikace eDrawings Publisher se instaluje společně s aplikací SolidWorks.Aplikace eDrawings Publishers jsou k dispozici také pro tyto aplikace CAD:
  • AutoCAD®
  • Autodesk Inventor®
  • Catia® V5
  • CoCreate®
  • Google™SketchUp®
  • NX™/Unigraphics®
  • Pro/ENGINEER®
  • Solid Edge®
  • Soubory STEP/IGES/STL, DWG/DXF a formáty Rhino
  • Vero VISI


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Produkty eDrawings
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: eDrawings 2014 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.