Skrýt obsah

Data simulace SolidWorks

SolidWorks eDrawings podporuje zobrazení dat SolidWorks Simulation a SolidWorks SimulationXpress, když jsou k dispozici v souborech dílů nebo sestav eDrawings.

Tyto informace jsou specifické pro jeden nebo pro více systémů CAD. Informace o dostupnosti najdete v tématu Tabulka funkcí aplikace eDrawings.

V souborech sestav můžete posouvat, skrývat a zobrazovat součásti atd. Můžete použít nástroje na záložce Simulace ve správci eDrawings Manager k zobrazení sítě, legendy a titulu pro data simulace v modelu nebo k otevření dialogového okna Možnosti, kde můžete nastavit možnosti pro otevírání a ukládání souborů.

V programu SolidWorks Simulation jsou všechny výstupní obrázky uloženy do jediného souboru eDrawings. Chcete-li vytvořit jediný soubor eDrawings s více schématy, klepněte pravým tlačítkem myši na položku Studie ve stromu SolidWorks Simulation Manager a vyberte Uložit všechna schémata jako eDrawings.

Zobrazení dat analýzy a nastavení možností

Při zobrazení souborů obsahujících data analýzy můžete používat všechny nástroje aplikace eDrawings a eDrawings Professional.

Chcete-li zobrazit data analýzy a zadat možnosti:

  1. Otevřete soubor eDrawings obsahující data simulace.

    Soubor je otevřen a data simulace jsou zobrazena v grafické ploše.

    Tento obrázek ukazuje model (bez sítě) a legendu.
    Analysis.gif

  2. Zvolte záložku SimulaceTab_Analysis.gif, která obsahuje data analýzy a obrázky výsledků a zobrazuje následující nástroje:

    tool_Show_Mesh.gif Zobrazit síť Zobrazí síť analýzy na modelu simulace.
    tool_Show_Legend.gif Zobrazit legendu Zobrazí legendu barevného označení dat simulace na pravé straně modelu.
    tool_Show_Title.gif Zobrazit titul Zobrazí titul nad modelem.
    tool_Analysis_Options.gif Možnosti simulace Otevře dialogové okno Možnosti s vybranou záložkou Simulace. Vyberte jednu z následujících možností:

    Automaticky otevřít soubory simulace

    Načte všechny soubory simulace aplikace eDrawings (*.*.analysis.eprt nebo *.*.analysis.easm), které jsou ve stejné složce jako otevřený soubor eDrawings.

    Pokud otevřete jednotlivý soubor analýzy eDrawings, ostatní soubory eDrawings se neotevřou automaticky.

    Uložit informace o simulaci do souboru eDrawings

    Všechna data simulace načtená do aktuálního souboru eDrawings budou uložena s tímto souborem eDrawings.



Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Data simulace SolidWorks
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: eDrawings 2014 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.