Skrýt obsah

Odesílání souborů

Soubory eDrawings můžete zasílat jiným uživatelům pomocí nástroje Odeslattool_Send.gif. Emailová zpráva obsahuje detailní pokyny pro příjemce o použití aplikace eDrawings.

  • Použijete-li možnost Odeslat k vytvoření souboru .exe nebo .zip v softwaru eDrawings x64, zobrazí se okno se zprávou, že soubor bude možno otevřít pouze v 64bitových operačních systémech.
  • Použijete-li možnost Odeslat a máte-li nainstalovanou i 32bitovou verzi eDrawings, můžete nastavit možnost Uložit jako typ na Spustitelné soubory eDrawings 32bit (*.exe) nebo Zip soubory eDrawings 32bit (*.zip).
  • Použijete-li možnost Odeslat a máte-li nainstalovanou i 32bitovou verzi eDrawings, bude okno Odeslat jako nabízet možnost pro odeslání 32bitového souboru .exe.zip.

Chcete-li odeslat soubor:

  1. Otevřete soubor.
  2. Klepněte na Odeslattool_Send.gif nebo na Soubor > Odeslat.
  3. Vyberte jednu z následujících možností:
    Volba Popis
    Soubor eDrawings (.edrw, .eprt, .easm) Přiloží kopii aktivního dokumentu uloženého jako soubor eDrawings.
    Zip (.zip) Přiloží kopii aktivního dokumentu ve formě spustitelného souboru (.exe) uloženého v souboru zip. Příjemce bude potřebovat aplikaci pro rozbalení tohoto souboru Zip.
    Stránka HTML (.htm) Přiloží kopii souboru ve formátu HTML. Máte-li výchozí formát pro odchozí poštu nastavený na HTML, soubor eDrawings HTML je vložen přímo do emailové zprávy.
    Spustitelný soubor (.exe) Přiloží kopii souboru ve formátu spustitelného souboru (.exe).
  4. Klepněte na tlačítko OK.

    Zobrazí se emailová zpráva s novým souborem jako přílohou.

  5. V okně emailové zprávy zadejte adresu příjemce a předmět a poté klepněte na Odeslat.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Odesílání souborů
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: eDrawings 2014 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.