İçindekiler'i Gizle

Creating the View Setup (.cvs) File

You can attach clients to a vault by running a view setup file (.cvs), without running the View Setup wizard. You can create a .cvs file from any existing Enterprise PDM client.

You can launch the .cvs file silently using triggers, as described in Scripting Vault View Setup.

To create the .cvs file:

  1. Start the View Setup wizard using /a. From Windows Start, click Run, then type:

    "C:\Program Files\SOLIDWORKS Enterprise PDM\ViewSetup.exe" /a

  2. Step through the View Setup wizard as if creating local views.

    Remove any existing vault views before selecting those views in the View Setup wizard.

    On the Finish screen, the available action is Save to file.

  3. Click Finish and specify a path for the view setup file.
  4. Click Close.


Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Creating the View Setup (.cvs) File
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS PDM 2014 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.