İçindekiler'i Gizle

Özel Özellikler Atama

SolidWorks teknik resimlerindeki teknik resim sınırlarını doldurmak veya detaylandırmaları otomatikleştirmek için modele özellikler atayabilirsiniz. DriveWorksXpress projeniz için yeni özellikler ekleyebilir veya SolidWorks'te ayarlanmış durumda olan özellikleri kullanabilirsiniz.

Özellikleri yönetmek veya eklemek için:

  1. Araçlar > DriveWorksXpress öğelerini seçin.
  2. Modeller Ekle/Düzenle'yi seçin ve öğesine tıklayın.
  3. DriveWorksXpress'te zaten bulunan modeller listesinden seçin ve öğesine tıklayın.
  4. Özel Özellikler sekmesini açın.

    Pencere tüm özel özellikleri gösterir.

    Yakalanmış Özellik
    Yakalanmamış Özellik
    Onay kutularını seçerek veya temizleyerek özel özellikleri yakalayın veya bırakın.

  5. Yeni bir özellik eklemek için listenin altındaki kutuya adı yazın ve Oluştur'a tıklayın.

    Özel özellikler listesini filtrelemek için listenin üzerindeki filtre kutusuna metin yazın.



Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Özel Özellikler Atama
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2014 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.