İçindekiler'i Gizle

Bir Kurulumu Değiştirmek

Kurulmamış ürünleri kurmak yada ürünleri kaldırmak için bir kurulumu değiştirebilirsiniz.

Eğer SolidWorks'ü kurup, bir eklentiyi daha sonra satın aldıysanız, krulumu yeni eklentiyi dahil edecek şekilde değiştirebilirsiniz. Eklentiyi her bireysel makinaya kurmalısınız.

Eğer orijinal SolidWorks paketinizi SolidWorks Professional veya SolidWorks Premium içerecek şekilde değiştirirseniz Workgroup PDM kurulmaz.
  1. Tum SolidWorks oturumlarının sonlandırılmış olduğundan emin olun.
  2. Windows 7 veya sonraki sürümlerde Başlat > Denetim Masası >Programlar ve Özellikler öğesine tıklayın.
  3. Değiştirmek istediğiniz SolidWorks kurulumunu seçin ve Değiştir'e tıklayın.
  4. SolidWorks Kurulum Yöneticisine Hoş GeldinizSolidWorks Kurulum Yöneticisine Hoş GeldinizBireysel kurulumu değiştir (bu bilgisayarda)Bireysel kurulumu değiştir (bu bilgisayarda)
  5. Seri Numarası ekranında, doğru seri numaralarının belirtilmiş olduğundan emin olun.
  6. Ürün Seçimi ekranında, kaldırılacak veya yüklenecek ürünleri seçin.

    Bir Kurulumu Değiştirirken:

    • Yeni bir seri numarası da girseniz hiç bir ürün varsayılan olarak kaldırılmaz veya kurulmaz. Her ürün veya unsurun kurulum eylemini kendiniz değiştirmelisiniz.
    • Belirli bir bileşen için yansıtılan eylemi görmek için, bileşen adını tıklayın (ama işaret kutusunu değil). İstenilen kurulum işlemi ürün listesinin altındaki bilgi alanında görüntülenir.
    • Bir ürün bileşeninin yanındaki kutucuğu tıklayarak o bileşenin kurulum eylemini değiştirebilirsiniz. (Örneğin, eğer bileşenleri kuruyor veya kaldırıyorsanız, kutucuğu seçmek o bileşenin kurulmasını yada kaldırılmasını belirtirken kutucuğu temizlemek bileşenin kurulmamasını veya kaldırırlmamasını belirtir.)
    • Bir bileşen kurulum eylemini ilk belirtimden sonra değiştirdiğinizde, listedeki bu bileşenin yanında bir yıldız işareti (*) belirir.
    • Bir bileşende isteğe bağlı alt bileşenler varsa, bileşenin yanında bir + simgesi belirir. Bir bileşenin kullanılabilir alt bileşenlerini görmek için, + simgesine tıklayın.
    • Bir bileşen isteğe bağlı tüm alt bileşenleri göstermek için genişletilmişse, bileşenin yanında bir - simgesi belirir. Alt bileşen listesini daraltmak için - simgesine tıklayın.

  7. Özet ekranında, Şimdi Değiştir öğesine tıklayın.
  8. Kurulum Tamamlandı ekranında, Bitir öğesine tıklayın.


Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Bir Kurulumu Değiştirmek
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2014 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.