Enterprise PDM veya PDM Workgroup için bağlantı gerekliliklerini ayarlar.
CircuitWorks'ü Enterprise PDM veya Workgroup PDM entegrasyonları ile çalışacak şekilde konfigüre edebilirsiniz ancak her ikisiyle birden çalışacak şekilde konfigüre edemezsiniz.
CircuitWorks Seçenekleri - PDM öğesini görüntülemek için:
CircuitWorks Seçenekleri iletişim kutusundan PDM
öğesine tıklayın.
CircuitWorks Seçenekleri iletişim kutusunu görüntülemek için aşağıdakilerden birini yapın:
-
CircuitWorks'te CircuitWorks uygulama menüsüne
tıklayın, ardından da Seçenekler
öğesine tıklayın.
- SOLIDWORKS'te öğesine tıklayın.
SOLIDWORKS Workgroup PDM kasasını kullan |
Workgroup PDM entegrasyonunu etkinleştirir. CircuitWorks belirtilen Workgroup PDM kasasında bileşen dosyalarını arar. CircuitWorks kasada bulunması durumunda en son sürümleri yerel PDM klasörüne kopyalar ve CircuitWorks montajındaki yerel dosyalara referansta bulunur. Bkz. Workgroup PDM'i Kullanma.
Belirleyin:
- Oturum açma adı - PDM kasası için kullanıcı adı.
- Oturum açma şifresi - PDM kasası için şifre.
- Kasa bilgisayarı - PDM kasasının bulunduğu bilgisayar adı. Kasa CircuitWorks'ü çalıştırdığınız bilgisayarda bulunuyorsa localhost öğesini belirleyebilirsiniz.
- Parçaları PDM kasasından buraya kopyala - CircuitWorks'ün PDM kasa dosyalarını kopyaladığı yerel klasör. CircuitWorks ile oluşturulan montajlar bu klasördeki bileşenlere referansta bulunur.
|
SOLIDWORKS Enterprise PDM kasasını yeni dosyalar için denetle |
Enterprise PDM entegrasyonunu etkinleştirir. CircuitWorks bir montajdaki bileşenleri kullanmadan önce Enterprise PDM kasasından en son bileşen dosyalarını alır. Bkz. Enterprise PDM'i Kullanma.
|
Kasa görünümü adı |
SOLIDWORKS Enterprise PDM kasasını yeni dosyalar için denetle öğesi seçili olduğunda kullanılabilir. CircuitWorks'ün eriştiği Enterprise PDM yerel kasa görünümü adını belirler. Tek bir yerel kasa görünümünüz varsa bu alanı boş bırakabilirsiniz.
Bileşen Kitaplığı bileşen klasörü yerel kasa görünümünde olmalıdır. Bileşen Kitaplığı klasör konumlarını Kitaplık seçenekleri sayfası'ndan ayarlayın.
|