Expand GirişGiriş
Expand YönetimYönetim
Expand Kullanıcı ArayüzüKullanıcı Arayüzü
Expand SOLIDWORKS TemelleriSOLIDWORKS Temelleri
Expand 2B'den 3B'ye geçiş2B'den 3B'ye geçiş
Expand MontajlarMontajlar
Expand CircuitWorksCircuitWorks
Expand KonfigürasyonlarKonfigürasyonlar
Expand SOLIDWORKS CostingSOLIDWORKS Costing
Expand Design CheckerDesign Checker
Expand SOLIDWORKS'te Tasarım EtütleriSOLIDWORKS'te Tasarım Etütleri
Expand Detaylandırma ve Teknik ResimlerDetaylandırma ve Teknik Resimler
Expand DFMXpressDFMXpress
Expand DriveWorksXpressDriveWorksXpress
Expand FloXpressFloXpress
Expand SLDXML Veri DeğişimiSLDXML Veri Değişimi
Expand Al ve VerAl ve Ver
Expand Model GörünümüModel Görünümü
Expand Kalıp TasarımıKalıp Tasarımı
Expand Hareket EtütleriHareket Etütleri
Expand Parçalar ve UnsurlarParçalar ve Unsurlar
Collapse TesisatTesisat
Expand Sac LevhaSac Levha
Expand SimülasyonSimülasyon
Expand SimulationXpressSimulationXpress
Expand ÇizmeÇizme
Expand Sustainability ÜrünleriSustainability Ürünleri
Expand SOLIDWORKS MBDSOLIDWORKS MBD
Expand SOLIDWORKS UtilitiesSOLIDWORKS Utilities
Expand ToleranslamakToleranslamak
Expand TolAnalystTolAnalyst
Expand ToolboxToolbox
Expand Kaynaklı MontajlarKaynaklı Montajlar
Expand Workgroup PDMWorkgroup PDM
Expand Sorun GidermeSorun Giderme
Terimler
İçindekiler'i Gizle

Klipsler İçinden Tesisat

Bir kabloyu bir klips içinden geçirerek tesisat yapmanın çeşitli yolları vardır.

Otomatik Olarak Bırakılan Klipslerin Üzerinde Tesisatla

  1. Araçlar > Seçenekler > Sistem Seçenekleri > Routing'e tıklayın ve Otomatik olarak bırakılan klipslerin üzerinde tesisatla'yı seçin.
  2. Gerektiği şekilde bağlantı elemanlarını ekleyin ve tesisat alt montajlarını düzenleyin. Ardından tesisatı bağlantı elemanlarının birinden başlatın veya geçerli tesisat ucunu belirlemek için herhangi bir tesisat kesitinin ucundan bir nokta seçin.
  3. Klipsi tesisatın içine sürükleyin ve konumuna bırakın.
Klipste geçerli tesisat ucundan en yakın tesisat noktasına bir spline eklenir. Tesisat ucu otomatik olarak bu klipsin ikinci tesisat noktasına taşınır. Sonraki klipsi yerleştirerek, bir çizgi veya spline çizerek ya da uç bağlantı elemanı bileşenini seçerek tesisata devam edin. Klips tesisat altmontajının bir bileşenidir.

Klipsler İçinden Var Olan Kesitin Tesisatını Yapma

  1. Klips İçinden Tesisat (Tesisat Araçları araç çubuğu) veya Araçlar > Tesisat > Tesisat Araçları > Clip İçinden Tesisat seçeneğine tıklayın.
  2. Tesisat kesitlerini ve klipsleri PropertyManager'da belirleyin.
  3. PM_OK.gif öğesine tıklayın.
Ayrıca, Otomatik Tesisat PropertyManager'ındaki Routing Modu altında Spline'ı yeniden tesisatla'yı seçerek seçili klipsler içinde gezmek için var olan bir tesisatı güncelleyebilirsiniz.

Tesisat Altmontajına Önceden Klipsler Yerleştirme

  1. Araçlar > Seçenekler > Sistem Seçenekleri > Routing öğesine tıklayın ve Otomatik olarak bırakılan klipslerin üzerinde tesisatla seçeneğinin işaretini kaldırın.
  2. Tesisat altmontajını düzenleyin, bağlantı elemanlarını ve klipsleri ekleyin ve bunları gerektiği şekilde konumlandırın.
  3. Tesisatı bağlantı elemanlarından birinden başlatın veya geçerli tesisatın sonunu belirlemek için herhangi bir tesisat kesitinin sonunda bir nokta seçin.
  4. 'a tıklayın Tool_AutoRoute_RoutingTools.gif (Tesisat Araçları araç çubuğu) veya Araçlar > Tesisat > Tesisat Araçları > Otomatik Tesisat seçeneğine tıklayın.
  5. Klipsin eksenini seçin.

Klipste geçerli tesisat ucundan en yakın tesisat noktasına bir spline eklenir. Tesisat ucu otomatik olarak bu klipsin ikinci tesisat noktasına taşınır. Sonraki klipsin eksenini seçerek, bir çizgi veya spline çizerek ya da uç bağlantı parçası bileşenini seçerek tesisata devam edin. Klips tesisat alt montajının bir bileşenidir.

Klipsleri Ana Montaja Önceden Yerleştirme

  1. Klipsleri ana montaja ekleyin ve yerleştirin.
  2. Gerektiği şekilde bağlantı elemanlarını ekleyin ve tesisat alt montajlarını düzenleyin. Ardından tesisatı bağlantı elemanlarının birinden başlatın veya geçerli tesisat ucunu belirlemek için herhangi bir tesisat kesitinin ucundan bir nokta seçin.
  3. Otomatik TesisatTool_AutoRoute_RoutingTools.gif (Tesisat Araçları araç çubuğu) veya Routing > Routing Araçları > Otomatik Tesisat öğesine tıklayın.
  4. Klipsin eksenini seçin.
Klipste geçerli tesisat ucundan en yakın tesisat noktasına bir spline eklenir. Tesisat ucu otomatik olarak bu klipsin ikinci tesisat noktasına taşınır. Sonraki klipsin eksenini seçerek, bir çizgi veya spline çizerek ya da uç bağlantı parçası bileşenini seçerek tesisata devam edin. Klips tesisat altmontajının değil ana montajın bir bileşenidir.


Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Klipsler İçinden Tesisat
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2015 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.