Bir parçaya kaynaklı montaj unsuru eklendiğinde, yazılım iki varsayılan konfigürasyon oluşturur: üst öğe konfigürasyonu, Varsayılan<Makinelenmiş Olarak> ve türetilmiş konfigürasyon, Varsayılan<Kaynaklanmış Olarak>.
Modeli <Makinelenmiş Olarak> konfigürasyonunda oluşturabilir ve tüm makinelenmiş unsurları ekleyebilirsiniz. Ardından, parçayı makineleme işlemi gerçekleştirmeden önceki haliyle görüntülemek isterseniz <Kaynaklanmış Olarak> konfigürasyonunu kullanır ve makinelenmiş unsurları bastırırsınız.
Örneğin aşağıdaki parça için:
- <Makinelenmiş Olarak> konfigürasyonunda yapısal elemanları oluşturursunuz, levhayı ekstrüze edersiniz, kaynak parçaları eklersiniz, levha ve yapısal elemanlara delikler eklersiniz.

- Ardından, <Kaynaklanmış Olarak> konfigürasyonunda delik unsurlarını bastırırsınız.

Belge başına olmak üzere,
[Kaynaklanmış Olarak] konfigürasyonunun otomatik olarak oluşturulmasını pasifleştirebilirsiniz. Kaynakları yeni bir belgeye eklemeden önce
Seçenekler

(Standart araç çubuğu) seçeneğine tıklayın.
Belge Özellikleri seçeneğinin
Kaynaklar sayfasında,
Konfigürasyon oluştur seçeneğinin işaretini kaldırın.