Skrýt obsah

Pravidla Workgroup PDM

Verze Úschovna a klienti musí používat stejnou hlavní verzi Workgroup PDM. Verze aktualizací Service Pack nemusí odpovídat. Můžete mít například spuštěnou SP3 verzi programu úschovny a klienta, který má nainstalovanou aktualizaci SP2.
Názvy souborů Názvy souborů musí být jedinečné.
Názvy projektů Názvy i popisy projektů musí být jedinečné, i když název projektu a jeho popis se může shodovat.
Uložení souborů Jen jedna kopie dokumentu je uložena v úschovně bez ohledu na to, kolik dokumentů se na tento dokument odkazuje.
Opravy Čísla oprav mohou jen narůstat. Každá oprava dokumentu je uložena v úschovně.
Vlastnictví

Jste-li vlastníkem dokumentu, můžete dokument změnit a odevzdat jej do úschovny. Jen vlastník může odevzdat změněnou verzi dokumentu do úschovny. Vlastnictví není zárukou, že můžete dokument odevzdat do úschovny. Může tomu například zabránit životní cyklus.

V jednom okamžiku může být vlastníkem dokumentu jen jeden uživatel.

Aby bylo možné dokument vyzvednout z úschovny, tento dokument nesmí mít vlastníka.

Odkazy a přílohy

Odkazy Odkazy jsou logická spojení mezi dokumenty SOLIDWORKS, například mezi rodičem sestavy a potomkem a dokumenty výkresu.

Odkazy Přílohy jsou logická spojení mezi dokumenty jiných aplikací než SOLIDWORKS a buď dokumenty SOLIDWORKS nebo dokumenty jiných aplikací.



Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Pravidla Workgroup PDM
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.