Skrýt obsah

Hardwarové potíže a doporučení

Návrhy, jak zkontrolovat, zda váš systém splňuje doporučené systémové požadavky, a tipy na řešení běžných hardwarových problémů.

Jsou-li problémy spojené s videem, viz Grafické adaptéry a ovladače.
Problém nebo akce Detaily
Zkontrolujte, zda váš systém odpovídá požadavkům.

Kontrola obsahuje:

  • Použijte podporovanou verzi Operačního systému Microsoft Windows.
  • Použijte podporované procesory.
  • Přidělte dostatečnou RAM.

Chcete-li zjistit nynější systémové požadavky:

http://solidworks.com/System_Requirements

SOLIDWORKS je testován pouze pro připojení do sítě Microsoft Windows a do sítí Active Directory.
Systém je pomalý nebo nestabilní.

Zkontrolujte, zda je na disku dostatek volného místa.

Operační systém (OS) vyžaduje dostatek místa pro uložení systémových a dočasných souborů. Pokud používáte automatickou obnovu (doporučeno), tato funkce SOLIDWORKS také vyžaduje volné místo na disku.

Minimálně byste měli mít mezi 250-500 MB volného místa na kterékoliv místní jednotce. Pokud používáte oddíly, přidělte dostatečný podíl volného místa jednotce, na které je nainstalovaný 0S.

Pokud systém překročí fyzickou RAM, dojde k využití virtuální paměti, což způsobí zpomalení a nestabilitu systému.
Při použití SOLIDWORKS se objeví zpráva o nedostatku paměti.
  • Zvyšte velikost paměti RAM na vašem počítači, zejména používáte-li SOLIDWORKS spolu s aplikacemi Microsoft Office, jako například Excel nebo Kusovník nebo Konfigurační tabulky.
  • Přizpůsobte velikost virtuální paměti pro běžné použití. Odvolejte se na nápovědu Windows pro více informací.
Pokud nastane nedostatek paměti nebo jiných zdrojů, nástroj SOLIDWORKS Resource Monitor zobrazí upozornění v oznamovací oblasti.
Pohyb ukazatele je pomalý. Používáte-li 3D ovládač pohybu a pohyb ukazatele přes SOLIDWORKS okno se zpomalí, vyzkoušejte vyměnit 3D ovládač pohybu za myš se třemi tlačítky.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Hardwarové potíže a doporučení
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.