Skrýt obsah

Preventivní správa souborů

Prováděním preventivní správy souborů na pevném disku můžete předejít budoucím problémům v oblasti softwaru a hardwaru.

Úloha Detaily
Pro zlepšení výkonu umístěte Soubor deníku SOLIDWORKS na pevném disku. Soubor deníku pravidelně zaznamenává četné procesy. Například, otáčíte-li modelem, soubor deníku zaznamenává jednotlivé přírůstky otáčení. Pokud je soubor deníku uložen na síťové jednotce, může dojít ke kolísání výkonu sítě, v závislosti na ostatním provozu.
Vyhledejte umístění souborů automatické obnovy na pevném disku. Informace automatické obnovy je jedna z možností, kterou můžete nastavit v Zálohování. Soubory automatické obnovy obsahují informace, které jsou vyžadovány pro obnovu souboru v případě selhání systému.
Automatická obnova je nezávislá na údržbě kopií záloh vašich dokumentů. Na stejném místě naleznete nabídku pro obě schopnosti.
Doporučujeme pravidelně kontrolovat a vyprázdnit zálohu a dočasný adresář.  
Zkontrolujte, zda je na disku dostatek volného místa. Na vašem pevném disku by mělo být mezi 250-500 MB volného místa. Pokud používáte automatické uložení nebo zálohování souborů SOLIDWORKS, místo na disku se zaplní rychle.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Preventivní správa souborů
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.