Skrýt obsah

Prozkoumání stromu FeatureManager

Prvek Základní plech vytváří ve stromu FeatureManager tři nové prvky:

fm_sheet_metal.png Plechový díl1 Obsahuje výchozí parametry ohybu. Chcete-li upravit výchozí poloměr ohybu, přídavek na ohyby, zkrácení ohybu nebo výchozí typ odlehčení, klepněte pravým tlačítkem na Plechový-Díl1 a vyberte Upravit prvek.
FM_shm_baseflange.gif Základní plech1 Představuje první prvek těla plechového dílu.
fm_flat_pattern.png Rozvinutý tvar1 Rozvine plechový díl. Je standardně potlačen, protože prvek je ohnutý. Potlačení tohoto prvku zrušíte tak, že plechový díl rozložíte. Když je prvek Ploché-Pole1:
  • potlačený, všechny nové prvky se přidávají do stromu FeatureManager nad něj;
  • uvolněný, všechny nové prvky se vkládají ve stromu FeatureManager pod něj a nezobrazí se ve složeném dílu.

Plechové modely vytvořené v aplikacích předcházejících verzi SOLIDWORKS 2013 používají odlišnou strukturu, která nezahrnuje složky Plechové díly a Rozvinutý tvar . Pokud šablona dokumentu používá tuto starou strukturu, je nutné šablonu znovu vytvořit v aplikaci SOLIDWORKS 2013 nebo novější.

Strom FeatureManager pro plechové modely vytvořený ve verzi předcházející SOLIDWORKS 2013 Strom FeatureManager pro plechové modely vytvořený ve verzi od SOLIDWORKS 2013


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Prozkoumání stromu FeatureManager
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.