Skrýt obsah

Součásti z budoucích verzí v předchozích verzích

Díly a sestavy SOLIDWORKS můžete otevřít pomocí aktualizace Service Pack 5 předchozí verze.

Od verze SOLIDWORKS 2012 můžete otevřít soubor budoucí verze v aktualizaci Service Pack 5. Například v aplikaci SOLIDWORKS 2012 Service Pack 5 můžete otevírat soubory z verze SOLIDWORKS 2013. Vzájemná funkčnost různých verzí je podporována pouze mezi dvěma bezprostředně po sobě jdoucími verzemi. Např. soubor ze SOLIDWORKS 2014 nelze otevřít v SOLIDWORKS 2012 Service Pack 5.

Když otevřete v předchozí verzi soubory z budoucí verze, zobrazí se v režimu pouze ke čtení a bude omezen počet funkcí, se kterými lze pracovat. Strom správce FeatureManager obsahuje pouze omezené množství dat.
future_version_file_FMDT.gif

Žádné akce vyžadující data stromu správce FeatureManager nelze provádět v budoucí verzi souboru otevřené v předchozí verzi aktualizace Service Pack 5. Po aktualizaci na následující verzi aplikace SOLIDWORKS budou ale všechna data stromu správce FeatureManager dostupná.

U dílů nebo sestav SOLIDWORKS otevřených v aktualizaci Service Pack 5 předchozí verze můžete provádět následující akce:

  • Zobrazit konfigurace.
  • Použít nástroj Změřit.
  • Zobrazit fyzikální a uživatelské vlastnosti.
  • Zobrazit materiály.

Budoucí verze dílů nebo sestav aplikace SOLIDWORKS nemůžete v aktualizaci Service Pack 5 předchozí verze nemůžete upravovat. Budoucí verze dílů a sestav ale můžete můžete používat ve výkresech a sestavách aktualizace Service Pack 5 předchozí verze.

Vzájemná funkčnost s předchozí verzí není v SOLIDWORKS 2014 dostupná. Soubory vytvořené v softwaru SOLIDWORKS 2015 nelze otevřít v aplikaci SOLIDWORKS 2014 Service Pack 5.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Součásti z budoucích verzí v předchozích verzích
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.