Skrýt obsah

Možnosti editoru šablon 3D PDF

Nové Vytvoří novou šablonu.
Otevřít Otevře uloženou šablonu.
Save Uloží šablonu se stejným názvem do stejného umístění.
Uložit jako Uloží šablonu pod novým jménem a umístěním.
Odstranit motiv Smaže šablonu.
Z&pět Zopakuje poslední akci.
Přichytit Uchytí vybranou entitu k jiným entitám šablony.
Přizpůsobit oknu Zvětší stránku na velikost celého okna.
Změnit pozadí Nastaví obrázek pozadí pro stránku.
Vzhled stránky Nastaví velikost a orientaci stránky.
Vložit obrázek
Vloží do šablony obrázek. Obrázek lze v editoru šablony posouvat a upravovat jeho velikost. Nastavte následující možnosti:
  • Změnit obrázek: výběr jiného obrázku.
  • Obnovit původní velikost: obnoví velikost obrázku.
  • Uzamknout poměr stran: zachová poměr výšky a šířky.
  • Odstranit: vymaže obrázek.
Vložit tabulku kusovníku Vloží do dokumentu sestavy zástupce pro kusovník. Když publikujete do 3D PDF, kusovník ze sestavy se zobrazí v místě vloženého zástupce.
Vložit text
Vloží zástupce textu. Nastavte následující možnosti:
  • Textové pole šablony. Vloží do šablony textové pole. Při vytváření šablony můžete nastavit text, který se zobrazí v každém dokumentu.
  • Textové pole. Vloží do šablony textové pole. Můžete si nastavit text pro publikování 3D PDF v softwaru SOLIDWORKS. Nastavte typ, velikost a barvu písma a do textového pole zadejte požadovaný text.
  • Pole uživatelské vlastnosti. Vloží do šablony textové pole. Můžete si určit uživatelskou vlastnost, která se zobrazí při publikování 3D PDF v softwaru SOLIDWORKS.
  • Pole formuláře PDF. Vloží do šablony textové pole, do kterého je možné vkládat text. Do publikovaného dokumentu 3D PDF můžete zadat text.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Možnosti editoru šablon 3D PDF
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.