Skrýt obsah

Vyjmutí izoparametrických křivek

Chcete-li vyjmout iso-parametrické křivky:
  1. Proveďte jeden z následujících úkonů:
    • Klepněte na tlačítko Plošné křivky Tool_Face_Curves_Sketch.gif (panel nástrojů Skica) nebo na položku nabídky Nástroje > Nástroje pro skici > Plošné křivky a vyberte plochu nebo povrch.
    • Vyberte plochu nebo povrch a pak klepněte na tlačítko Plošné křivky Tool_Face_Curves_Sketch.gif nebo na položku nabídky Nástroje > Nástroje pro skici > Plošné křivky.

    Na ploše se zobrazí náhled křivek. Křivky mají jednu barvu v jednom směru a jinou barvu v druhém. Barvy odpovídají barvám ve správci PropertyManager Plošné křivky. Název plochy se zobrazí v poli Plocha PM_face.gif.

  2. Zadejte vlastnosti ve správci PropertyManager Plošné křivky.
  3. Klepněte na tlačítko PM_OK.gif.

    Křivky se zobrazí jako 3D skici FM_3D_Sketch.gif ve stromu FeatureManager.

    Pokud nelze spárovat informace o povrchu hran, nelze vytvořit křivky hran. Zobrazí se chybová zpráva: "Nepodařilo se vytvořit X z X plošných křivek. Zvažte, zda by nebylo lepší použít nástroj Převést entity." Chybějící křivky můžete vytvořit otevřením 3D skici a použitím skicovacího nástroje Převést entity Tool_Convert_Entities_Sketch.gif.



Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Vyjmutí izoparametrických křivek
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.