Skrýt obsah

Dynamické popisové pohledy

K dispozici v aplikaci SOLIDWORKS MBD.

Můžete určit, jak se budou zobrazovat popisy při rotaci modelu.

Když aktivujete možnost Dynamické popisové pohledy, zobrazí se pouze popisové pohledy, které nesouvisí s aktuální orientací modelu. Při rotaci modelu popisové pohledy, které nejsou kolmé na orientaci modelu začnou mizet, zatímco se budou zobrazovat popisy blížící se ke kolmici.

Jsou-li popisové pohledy zobrazovány na základě nabídky Dynamické popisové pohledy, jsou automaticky nastaveny jako aktivní.

Chcete-li aktivovat Dynamické popisové pohledy, proveďte jednu z následujících operací:

  • Klepněte na nabídku Dynamické popisové pohledy (CommandManager SOLIDWORKS MBD).
  • Ve stromu FeatureManager klepněte pravým tlačítkem na položku Popisy a vyberte možnost Dynamické popisové pohledy.

Typy popisů zobrazených při povolení možnosti Dynamické popisové pohledy závisí na typech popisových pohledů, které jste vybrali v místní nabídce Popisy nebo dialogovém okně Vlastnosti popisu. K dispozici jsou následující možnosti:

  • Zobrazit kóty prvků
  • Zobrazit referenční kóty
  • Zobrazit DimXpert popisy
  • Zobrazit referenční popisy. Zobrazuje jiné popisy než kóty, a to včetně referenčních kót, pozic, značek opracování povrchu, značek svarů, značek pro geometrickou toleranci, značek podkladových prvků a vztažných bodů.

Zobrazit všechny pohledy v režimu dynamických pohledů. Zobrazuje všechny popisové pohledy bez ohledu na jejich stav skrytí/zobrazení ve složce Popisy stromu FeatureManager. Pokud tato možnost není vybrána, zobrazují se pouze popisové pohledy, které nejsou skryté.



Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Dynamické popisové pohledy
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.