İçindekiler'i Gizle

Performing the SWTaskAddin Upgrade

If the version of SWTaskAddin is earlier than the version of Enterprise PDM, you can upgrade SWTaskAddin by importing a .cex file.

  1. Start the Administration tool by doing one of the following:
    • On Windows 7 and Windows Server systems prior to Windows Server 2012, from the Windows Start menu, select All Programs > SOLIDWORKS Enterprise PDM > Administration.
    • On Windows 8 and Windows Server 2012 or later, on the Apps screen, under SOLIDWORKS Enterprise PDM, click Administration.
  2. Log in to the vault where you want to upgrade SWTaskAddin as an administrator.
  3. Click File > Open.
  4. Navigate to C:\Program Files\SOLIDWORKS Enterprise PDM\Default Data\ and select Convert_GB.cex.
  5. In the dialog box that appears, expand Convert_GB.cex, select SWTaskAddin, and drag it to the Addins node in the left pane.
  6. In the message box, select Yes to update the existing add-in.
  7. In the Windows notification area, right-click the SOLIDWORKS Enterprise PDM icon VaultBlueberry.gif and click Task Host Configuration to verify that SWTaskAddin has been upgraded.

    If the client you just upgraded acts as a task host, exit Enterprise PDM and log in again before performing the verification.



Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Performing the SWTaskAddin Upgrade
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS PDM 2015 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.