İçindekiler'i Gizle

System Requirements

System requirements depend on the vault database being upgraded. They are affected by the structure of the database, including the number of files, versions, and references being converted.

Use powerful workstations. As files are opened and resaved in SOLIDWORKS, it is important that the workstations used have sufficient resources to handle even the largest assembly structures. Ideally, use 64-bit workstations with at least 4GB RAM and plenty of free hard disk space.

Stop any non-essential processes to free up as many resources as possible on the workstations being used.

The following are specific recommendations:

  • Archive server

    When the conversion is performed by overwriting existing versions of files, a backup is created for each overwritten file. The archive server must have disk capacity to store these backup files.

    Before the upgrade begins, a screen message notifies you of the space needed, based on the files you have selected to upgrade.

  • Workstations

    All workstations that will be used for the upgrade must have enough RAM to open the largest assembly to be converted. A minimum of 4 GB RAM is recommended.

    SOLIDWORKS recommends a minimum of 6 GB RAM (or more on Windows 7 x64 operating systems).
    SOLIDWORKS Enterprise PDM 2015 does not support the File Version Upgrade Tool on 32-bit operating systems.


Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   System Requirements
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS PDM 2015 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.