İçindekiler'i Gizle

Sunucu Kurulumu

Kurmaya çalıştığınız sunucu ürünleri, kurulum sonuçları ile listelenir.

Sunucu Kurulum Durumu

Sunucu ürün kurulumları dışarıdan kurulum uygulaması ile yapılır. Şu anda o uygulamada değilseniz, kurulumu tamamlamak için ona geçmelisiniz.

Sunucu ürün kurulumunu durdurmak için İptal'i tıklayın.

Sunucu Kurulum Tamamlandı

Dış kurulum uygulaması başarıyla tamamlanamadı.

Bitir veya İleri öğesine tıklayın.
  • Başka yönetim ürünleri kuruyorsanız (örneğin SOLIDWORKS yönetim görüntüsü) ilgili kurulum devam eder.
  • Kurulum işlemi olarak sadece sunucu ürün kurulumları varsa SOLIDWORKS Kurulum Yöneticisi kapanır.

Sunucu Kurulumu İptal Edildi veya Başarısız Oldu

eğer bir sunucu ürünü kurulumu başarısız olur veya iptal edilirse, kurulamayan sunuxular listelenir.

Kapat veya İleri öğesine tıklayın.
  • Başka yönetim ürün kurulumları belirttiyseniz SOLIDWORKS Kurulum Yöneticisi devam eder.
  • Kurulum işlemi olarak sadece sunucu ürün kurulumları varsa SOLIDWORKS Kurulum Yöneticisi kapanır.


Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Sunucu Kurulumu
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2016 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.