İçindekiler'i Gizle

Köşe Uygulamalarını Değiştirme

Yapısal eleman içinde, bir grup içinde veya bitişik gruplar arasındaki köşe uygulamasını geçersiz kılabilirsiniz. Ayrıca, bir yay gövdesini bitişik gövde ile birleştirebilir ve kaynak boşlukları ve kırpma sırası belirtebilirsiniz.

Köşe uygulamasını değiştirmek için:

  1. FeatureManager tasarım ağacında yapısal elemanı sağ tıklayın ve Unsuru Düzenle'yi seçin.
  2. Değiştirmek istediğiniz köşeyi tıklayın.
    weldments_change_corner_treatment02.gif
  3. Köşe Uygulaması iletişim kutusunda vurgulanan grup Grup 1 ile çalışın.
    Bu köşede başka gruplar buluşuyorsa listelenen gruplar arasından başka bir grup seçebilirsiniz.
  4. Yalnızca yaylar için, yayı bitişik gövdelerle birleştirerek bir gövde oluşturmak için Yay kesiti gövdelerini birleştir'i seçin. Gövdeleri ayrı ayrı tutmak için işareti kaldırın.
  5. Kırpma Sırası öğesini ayarlayın.
    Düşük kırpma sıra numarasına sahip grup, yüksek sayılı grubu kırpar. İki grup aynı kırpma sıra numarasına sahipse, birbirlerine gönyelenirler, yüksek sayılı grupları kırparlar ve daha düşük sayılı gruplar tarafından kırpılırlar.
  6. Köşe uygulamasını seçin: Gönyeyi Sonlandır PM_weldments_corner_miter.gif, Alın1'i Sonlandır PM_weldments_corner_butt_h.gif veya Alın2'yi Sonlandır PM_weldments_corner_butt_v.gif.
  7. Kaynak profili kesim listesindeki sonuç olarak meydana gelen kaynak elemanı gövdesinin uzunluğu, kesilmemiş kaynak elemanı gövdelerinin maksimum uzunluklarının toplamına eşit olacak şekilde kaynaklı profil gövdelerini birleştirmek için Şev kırpılmış gövdeleri birleştir öğesini seçin.
    Bu seçenek ayrıca Köşe uygulaması uygula öğesini seçip Açılı Sonlandır PM_weldments_corner_miter.gif seçeneğine tıkladığınızda Yapısal Eleman PropertyManager'ında da bulunur.)
  8. Grup için kaynak boşluğunu geçersiz kılmak için Köşeye bağlı kaynak boşlukları ayarla'yı seçin.
  9. Yeni kaynak boşluğunu Aynı Gruptaki Bağlantılı Segmentler Arasındaki Boşluk dim_gap_g.png altında belirtin.
  10. PM_OK.gif öğesine tıklayın.


Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Köşe Uygulamalarını Değiştirme
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2017 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.