İçindekiler'i Gizle

Default Settings Dialog Box

Use the Default Settings Dialog Box to configure logins, assign permissions, and set the file status refresh frequency on client workstations. The dialog box includes tabs for Login, Security, and Refresh Interval.

To display this dialog box:

Click Default Settings (toolbar) or Tools > Default Settings.

To override defaults for a file vault, right-click the vault and modify the settings on the Login tab of the Properties dialog box.

Login Tab

Default Login Type Select SOLIDWORKS PDM login, Windows login or LDAP login and define Settings.
For SOLIDWORKS PDM Standard, the Default Login Type is SOLIDWORKS PDM login only.
Admin user Change the password for the Admin user.
SQL login Change the default SQL login account.

Security Tab

Administrative access Enable administrative permissions for Windows accounts.
Attach access Allow access to file vaults for Windows accounts.

Refresh Interval Tab

Refresh interval Set the file status refresh frequency.


Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Default Settings Dialog Box
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS PDM 2017 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.