Expand GirişGiriş
Collapse YönetimYönetim
Expand Kullanıcı ArayüzüKullanıcı Arayüzü
Expand SOLIDWORKS TemelleriSOLIDWORKS Temelleri
Expand 2B'den 3B'ye geçiş2B'den 3B'ye geçiş
Expand MontajlarMontajlar
Expand CircuitWorksCircuitWorks
Expand KonfigürasyonlarKonfigürasyonlar
Expand SOLIDWORKS CostingSOLIDWORKS Costing
Expand Design CheckerDesign Checker
Expand SOLIDWORKS'te Tasarım EtütleriSOLIDWORKS'te Tasarım Etütleri
Expand Detaylandırma ve Teknik ResimlerDetaylandırma ve Teknik Resimler
Expand DFMXpressDFMXpress
Expand DriveWorksXpressDriveWorksXpress
Expand FloXpressFloXpress
Expand SLDXML Veri DeğişimiSLDXML Veri Değişimi
Expand Al ve VerAl ve Ver
Expand Model GörünümüModel Görünümü
Expand Kalıp TasarımıKalıp Tasarımı
Expand Hareket EtütleriHareket Etütleri
Expand Parçalar ve UnsurlarParçalar ve Unsurlar
Expand TesisatTesisat
Expand Sac LevhaSac Levha
Expand SimülasyonSimülasyon
Expand SimulationXpressSimulationXpress
Expand ÇizmeÇizme
Expand SOLIDWORKS MBDSOLIDWORKS MBD
Expand SOLIDWORKS UtilitiesSOLIDWORKS Utilities
Expand SOLIDWORKS SustainabilitySOLIDWORKS Sustainability
Expand ToleranslamakToleranslamak
Expand TolAnalystTolAnalyst
Expand ToolboxToolbox
Expand Kaynaklı MontajlarKaynaklı Montajlar
Expand Workgroup PDMWorkgroup PDM
Expand Sorun GidermeSorun Giderme
Terimler
İçindekiler'i Gizle

İstemcileri Yönetim Resimlerinden Yükseltmek

SOLIDWORKS Kurulum Yöneticisi, bir yönetim görüntüsünden kurulmuş istemci bilgisayarları otomatik olarak güncelleyebilir.

Tipik olarak, yönetim resimleri bir sunucuda klasörlerin içinde organize edilir. İstemcilerin otomatik yükseltmesini desteklemek için yönetim resmi paylaşılan bir klasörde olmalı.

Yönetim resmini yükselttikten sonra, orijinal kurulum bir klasörde, yükseltilmiş kurulum ise bir başka klasörde bulunur. Yükseltilmiş kurulumu kullanmak için paylaşım seçeneğini orijinal yönetim resmi klasöründen kaldırıp yükseltilmiş yönetim resmi klasörüne ekleyin.

SOLIDWORKS, orijinal yönetim görüntüsünden kurulmuş bir istemci bilgisayarda başlatıldığında, yeni sürümü görür ve istemciyi yükseltir.
Bu davranış yalnızca SOLIDWORKS kurulumları için geçerlidir. Diğer hiçbir ürün bu davranışı desteklemez.

Paylaşım Seçeneğini Orijinal Yönetim Resmi Klasöründen Kaldırmak

Paylaşılan bir klasörden erişilen bir yönetim resmini yükseltirken paylaşım seçeneğini orijinal klasörden kaldırmanız gerekir.

  1. Orijinal yönetim resmi dosyalarının olduğu klasöre gidin.
  2. Klasöre sağ tıklayın ve Özellikler'i seçin.
  3. Paylaşım sekmesinde, Bu klasörü paylaşma'yı seçip, Tamam'ı tıklayın.

Paylaşım seçeneğini, Paylaşım Seçeneğini Yükseltilmiş Yönetim Resmi Klasörüne Ekleme bölümünde açıklanan şekilde yükseltilmiş yönetim resmi klasörüne ekleyin.

Yükseltilmiş bir Yönetim Resmi Klasörüne Paylaşım Seçeneğini Eklemek

Yükseltilmiş bir Yönetim resmi klasörü oluşturup orijinal klasörün paylaşımını devre dışı bıraktığınızda, paylaşım seçeneğini yeni klasöre koyarak yönetim resmini yeniden etkinleştirmelisiniz.

  1. Yükseltilmiş yönetim resmi dosyalarının bulunduğu klasöre gidin.
  2. Klasöre sağ tıklayın ve Özellikler'i seçin.
  3. Paylaşım sekmesinde, şirket veya grubunuz için uygun olan paylaşım seçeneklerini seçin ve paylaşım adını orijinal yönetim resmi klasörü için kullanılana değiştirin.
Orijinal yönetim resmi paylaşım konumundan kurulmuş olan bilgisayarlar, SOLIDWORKS başlatılırken otomatik olarak yükseltilir.


Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   İstemcileri Yönetim Resimlerinden Yükseltmek
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2017 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.