Expand GirişGiriş
Expand YönetimYönetim
Expand Kullanıcı ArayüzüKullanıcı Arayüzü
Collapse SOLIDWORKS TemelleriSOLIDWORKS Temelleri
Expand 2B'den 3B'ye geçiş2B'den 3B'ye geçiş
Expand MontajlarMontajlar
Expand CircuitWorksCircuitWorks
Expand KonfigürasyonlarKonfigürasyonlar
Expand SOLIDWORKS CostingSOLIDWORKS Costing
Expand Design CheckerDesign Checker
Expand SOLIDWORKS'te Tasarım EtütleriSOLIDWORKS'te Tasarım Etütleri
Expand Detaylandırma ve Teknik ResimlerDetaylandırma ve Teknik Resimler
Expand DFMXpressDFMXpress
Expand DriveWorksXpressDriveWorksXpress
Expand FloXpressFloXpress
Expand SLDXML Veri DeğişimiSLDXML Veri Değişimi
Expand Al ve VerAl ve Ver
Expand Model GörünümüModel Görünümü
Expand Kalıp TasarımıKalıp Tasarımı
Expand Hareket EtütleriHareket Etütleri
Expand Parçalar ve UnsurlarParçalar ve Unsurlar
Expand TesisatTesisat
Expand Sac LevhaSac Levha
Expand SimülasyonSimülasyon
Expand SimulationXpressSimulationXpress
Expand ÇizmeÇizme
Expand SOLIDWORKS MBDSOLIDWORKS MBD
Expand SOLIDWORKS UtilitiesSOLIDWORKS Utilities
Expand SOLIDWORKS SustainabilitySOLIDWORKS Sustainability
Expand ToleranslamakToleranslamak
Expand TolAnalystTolAnalyst
Expand ToolboxToolbox
Expand Kaynaklı MontajlarKaynaklı Montajlar
Expand Workgroup PDMWorkgroup PDM
Expand Sorun GidermeSorun Giderme
Terimler
İçindekiler'i Gizle

ECAD Dosyaları Oluşturma

SOLIDWORKS katı modelleri olarak birden çok ECAD dosyası oluşturmak için SOLIDWORKS Görev Zamanlayıcı'da bir görev zamanlayabilirsiniz.

Toplu modda ECAD dosyalarından katı modeller oluşturma özelliği, sistem kullanımda olmadığında çalıştırılacak görevi zamanlamanıza izin vererek size zaman kazandırır.

Bu seçenek, yalnızca CircuitWorks lisansı olan istemci makineler üzerinde kullanılabilir.

ECAD Oluşturma Görevi Oluşturma

Toplu modda ECAD dosyalarından SOLIDWORKS modelleri oluşturmak için bir ECAD Oluşturma Görevi oluşturursunuz:

Bir ECAD oluşturma görevi oluşturmak için:

  1. Kenar çubuğunda ECAD Dosyaları Oluştur öğesine veya Görevler > ECAD Dosyaları Oluştur öğesine tıklayın.
  2. İletişim kutusunda görev için yeni bir başlık yazın veya Görev başlığı'ndaki varsayılanı olduğu gibi bırakın.
  3. Oluşturmak istediğiniz dosya veya klasörleri seçin:
    • Dosyaları seçmek için:
      1. Görev dosyaları ya da klasörleri altında Dosya Ekle'ye tıklayın.
      2. Dosya tipi satırında, oluşturulacak dosyaların tiplerini seçin.
      3. Oluşturulacak dosyaya gözatın, sonra da seçeneğine tıklayın.
      4. Ek dosyalar seçmek için a, b ve c adımlarını tekrarlayın.
    • Klasörleri seçmek için:
      1. Görev dosyaları ya da klasörleri altında Klasör Ekle'ye tıklayın.
      2. Oluşturulacak dosyaları içeren klasöre gözatın, sonra da Tamam düğmesine tıklayın.
      3. Dosya Adı veya Tipi altında, biraz önce eklediğiniz klasörü içeren satıra tıklayın, sonra da oluşturulacak dosyaların tiplerini seçin.
      4. Ek klasörler seçmek için a, b ve c adımlarını tekrarlayın.
      5. Alt klasörler eklemek istemiyorsanız Alt klasörleri ekle seçimini kaldırın.
    Bir dosyayı veya klasörü listeden silmek için en sol sütundaki numarasına tıklayın ve sonra Sil'e tıklayın.
  4. İsteğe bağlı olarak, görev seçeneklerini değiştirmek için Gelişmiş düğmesine tıklayın.
  5. Bitir öğesine tıklayın.

ECAD Oluşturma Görevlerini Zamanlama

ECAD Oluşturma görevi, bir makroda depolanır ve planlanan zamanda çalıştırılır. Görev, tamamlanmış SOLIDWORKS modellerini, \ProgramData\SOLIDWORKS\CircuitWorks\AssemblyModels konumunda depolar. Bu konumu, CircuitWorks Seçenekleri iletişim kutusunun Modeller sayfasından değiştirebilirsiniz.

Bir görev tamamlandığında, gözden geçirmeniz için, oluşturulan görevin sonuçları .txt dosyasında raporlanır. Raporu kapattığınızda bu dosya, \ProgramData\SOLIDWORKS\CircuitWorks konumuna kaydedilir.

Görevi zamanlamak için:

  1. Görev zamanlama altında şunları ayarlayın:
    Seçenek Tanımlama
    Çalıştırma modu Görevin ne sıklıkta çalıştırılacağını belirler. Bir Defa, Günlük, Haftalık veya Aylık'ı seçin .
    Başlangıç zamanı  
    Başlangıç tarihi  
  2. Yedekleme dosyası konumu ve zaman aşımı süresi gibi görev seçeneklerini değiştirmek istiyorsanız Gelişmiş'e tıklayın.
  3. Bitir öğesine tıklayın.
    Görev ve görevin başlığı, zamanlanan saati, zamanlanan tarihi ve durumu Görevler panelinde görünür. Görevin durumu Zamanlandı'dır.
    Zamanlanmış bir görevi çalıştırmak için bilgisayarınızın ve yazıcınızın zamanlanmış saatte açık olması gerekir. SOLIDWORKS Görev Zamanlayıcı penceresinin açık olması gerekmez. Bilgisayarınız zamanlanan başlangıç saatinde kapalıysa görev bilgisayarınızı açtığınızda yürütülür.

    Zamanlanan başlangıç saatinde görev başlatılır. Görev birden fazla dosyada işleme devam ediyorsa her dosya için bir alt görev oluşturulur. Görev Seçenekleri'nde Görev dosyalarını yedekle'yi seçtiyseniz, her bir dosyanın yedeği bir .zip dosyasına kaydedilir. Sonra da dosyaların her biri oluşturulur. Görev tamamlandığında durum Tamamlandı olarak değişir.

    Yedek dosyalarınız Unicode dosya yolları içeriyorsa UTF-8 kodlamasını destekleyen bir zip dosyası çıkarma uygulaması kullanın


Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   ECAD Dosyaları Oluşturma
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2017 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.