Alan Tarama/Doldurma PropertyManager'ı - Düzenle

Bir teknik resimde bir alan tarama veya doldurma çoğaltmasını düzenlerken aşağıdaki özellikleri belirleyin.

Alanı Tara/Doldur PropertyManager'ını açmak için:

Grafik alanında alanı tara veya doldur öğesine tıklayın.

Özellikler

Tarama Bölgeye tarama çoğaltması uygular. Seçildiğinde Tarama Çoğaltması, Tarama Çoğaltması Ölçeği scale_entities.png ve Tarama Çoğaltması Açısı PM_angle.gif öğesini ayarlayabilirsiniz.
Katı Bölgeye siyah dolgu uygular.
Dolgu rengini değiştirmek için grafik alanında dolguyu seçip Çizgi Rengi Tool_Line_Color_Line_Format.gif (Çizgi Formatı araç çubuğu) öğesine tıklayın. Kesit görünümünde bir alan taramasının rengini değiştiremezsiniz.
Hiçbiri Alan taramasını veya dolgusunu bölgeden kaldırır.
Malzeme çapraz çizgi deseni (kesit görünümleri ve hizalanmış kesit görünümleri için kullanılır) Parça belgesinde belirlenen malzeme için çoğaltma, ölçek ve açı kullanır.
Şuna uygula (kesit görünümleri ve hizalanmış kesit görünümleri için kullanılır) Şunlardan birini seçin:

Bileşen

Alan taraması veya dolgusunu yalnızca şu anda seçili bileşene uygular.

Bölge

Alan taraması veya dolgusunu yalnızca o anda seçili olan yüzeye uygular.

Görünüm

Alan tarama veya dolgusunu o anda etkin olan kesit görünümündeki tüm örneklere uygular.

Gövde

Alan tarama veya dolgusunu seçilen gövdelere uygular.

Katman PM_Layer.gif

Alan taraması veya dolgusunu belirlenen teknik resim katmanına uygular.

Seçenekler

Değişiklikleri hemen uygula Teknik resim görünümünü hemen PropertyManager'da yaptığınız değişikliklerle günceller.
Uygula (Değişiklikleri hemen uygula seçeneğinin işareti kaldırıldığına kullanılır) Performans süresini iyileştirmek istediğinizde teknik resim görünümünü günceller.