Programlanmış Dağıtılmış İşlemeyi Kullanma

Bir görevin SOLIDWORKS Görev Zamanlayıcı'da daha sonra başlatılması için (örn. mesai saatlerinden sonra) programlanmış dağıtılmış işleme özelliğini kullanın.

Programlanmış dağıtılmış işlemeyi kullanmak için:

  1. İşleme Zamanla (İşleme Araçları araç çubuğu) veya PhotoView 360 > İşleme Zamanla öğesine tıklayın.
  2. İletişim kutusunda:
    1. Dağıtılmış İşlemeyi Şimdi Başlat'ı seçin.
      SOLIDWORKS Görev Zamanlayıcı görevler gerçekleştiriyorsa, bir işleme önceden programlanmışsa veya şu anda bir işleme devam ediyorsa Dağıtılmış İşlemeyi Şimdi Başlat seçeneği kullanılamaz.
    2. SOLIDWORKS Görev Zamanlayıcı'da önceden programlanmış bir görev varsa görevi sıraya almak için Önceki Görevden sonra başla seçeneğini belirleyin.
    3. Bitir öğesine tıklayın.
      SOLIDWORKS Görev Zamanlayıcı, işleme zamanlamasını yapar. İşleme görevinin başlaması için programlanan zaman geldiğinde istemci meşgulse veya kullanılamıyorsa işlemeyi koordinatör makine gerçekleştirir.