Paralel Onay Verisi Eşlemeyi Ayarlama (Yalnızca SOLIDWORKS PDM Professional için)

Paralel bir onay sürecine katılan her onaylayıcı için kullanıcı ve sistem verilerini yakalamak üzere SOLIDWORKS PDM yazılımını yapılandırabilirsiniz.

Yazılım, kullanıcı ve sistem verilerini değişken değeri olarak kullanmak üzere depolar. Seçtiğiniz bir kullanıcı geçişi onayladığında SOLIDWORKS PDM, değişkeni kullanan veri kartlarında değeri görüntüler.

Aşağıdaki prosedürde Mühendislik ve Üretim olmak üzere iki rolle bir paralel geçiş açıklanmıştır. Geçişi tamamlamak için her rolden bir onay gerekir.

Paralel onay verilerini haritalama ayarı için:

  1. İş Akışları öğesini genişletin ve bir iş akışı seçin.
  2. Bir geçiş seçin.
  3. Özellikler iletişim kutusunda, Tip için Paralel öğesini seçin.
  4. Eylemler sekmesinde, Eylem Ekle öğesine tıklayın.
  5. İletişim kutusunda, Tip için Değişken Ayarla öğesini seçin.
  6. Bir Değişken seçin ve bir Değer girin.
    Değişken onaylayıcı1
    değer %fullname%
    Değişkeni seçmek ya da değeri girmek için öğesini kullanabilirsiniz.
  7. Eşlenen Onaylayıcılar öğesini genişletin, Mühendislik rolünden onaylayıcıyı seçin ve Tamam öğesine tıklayın.
  8. Aşağıdaki değişkeni ikinci onaylayıcı için ayarlamak üzere 4. - 6. adımları tekrarlayın.
    Değişken onaylayıcı2
    değer %fullname%
  9. Eşlenen Onaylayıcılar öğesini genişletin, Üretim rolünden ikinci onaylayıcıyı seçin ve Tamam öğesine tıklayın.
  10. İş akışını kaydedin.