Bir Yönetim Resminde Servis Paketlerini Geri Almak

Bir yönetim resmini önceki bir servis paketine geri alabilirsiniz. SOLIDWORKS yazılımını diskleri kullanarak kurduysanız servis paketlerini geri yüklemek için orijinal disklere ihtiyacınız olur. Yönetim resminin kaydedilmiş bir kopyası olmalı.

Yükseltilmiş olan yönetim resimleri geri alınamaz. SOLIDWORKS Kurulum Yöneticisi dışındaki bir yöntemle oluşturulmuş yönetim resimleri, önceki bir sürüme geri alınamaz. Bu yönetim resimlerinden kurulan istemciler kaldırılıp önceki sürümden oluşturulmuş bir yönetim resmi kullanılarak yeniden kurulmalıdır.
  1. Geçerli yönetim resmini içeren klasörü silin. Bunu yapmak için komut satırı penceresini açın ve girin:
    rmdir /s/q path_to_current_administrative_image
  2. Yedekleme kopyasını geçerli yönetim resmini sildiğiniz konuma taşıyın. Bunu yapmak için komut satırı penceresini açın ve girin:
    move path_to_backup_administrative_image path_to_current_administrative_image
    Bir yönetim resmi geri aldıktan sonra, istemci bilgisayarlar SOLIDWORKS yazılımını bir sonraki çalışmalarında otomatik olarak geri alır.