Mevcut CircuitWorks Kartlarını Güncelleme

CircuitWorks kartlarda yaptığınız değişiklikleri değerlendirir ve yeni bir PCB (Baskı Devre Kartı) oluşturma veya mevcut PCB'yi güncelleme kararını verir.

Aşağıdaki unsurları değiştirirseniz CircuitWorks mevcut kartı günceller:

  • Kart anahatları

    Kart anahattının şeklini veya kesip çıkarmaların sayısını değiştirirseniz CircuitWorks board_outline çizimi içindeki çizim elemanlarını değiştirir. Kartın üst veya alt yüzlerine referans veren montaj ilişkileri etkilenmez.

  • Kaplanmış delikler

    PTH çizimi içindeki kaplanmış deliklerin sayısını değiştirirseniz CircuitWorks çizim elemanlarını değiştirir. Kartta kaplanmış delik bulunmuyorsa CircuitWorks yeni bir PTH kaplanmış delik unsuru oluşturur. Kartta delik var ama yeni verilerde yoksa CircuitWorks PTH unsurunu modelden çıkarır.

  • Kaplanmamış delikler

    NPTH çizimi içindeki kaplanmamış deliklerin sayısını değiştirirseniz CircuitWorks çizim elemanlarını değiştirir. Kartta kaplanmış delik bulunmuyorsa CircuitWorks yeni bir NPTH kaplanmamış delik unsuru oluşturur. Kartta delik var ama yeni verilerde yoksa CircuitWorks NPTH unsurunu modelden çıkarır.

  • İçeride Tut, Dışarıda Tut ve Anahatlar

    İçeride/dışarıda tutulacak alanları değiştirirseniz CircuitWorks içeride/dışarıda tutulacak eski unsuları kart modelinden çıkarır ve bunları yeni parametrelerle yeniden oluşturur.

Takipleri, via'ları veya diğer bakır unsurları değiştirirseniz CircuitWorks'ün yeni bir parça adı ile yeni bir parça dosyası oluşturarak veya mevcut modelin üzerine yazarak kartı temsil eden SOLIDWORKS parçasını yeniden oluşturmasını seçmenizi sağlayan bir mesaj görünür.