SOLIDWORKS Rx

Tanılamalar

Tanılamalar sekmesindeki geliştirilmiş sayfa tasarımı ve içeriği, grafik sürücüsünü http://www.solidworks.com/sw/support/videocardtesting.html adresinden bulup indirmenize yardım eder.

Makinenizdeki farklı sistem ve grafik kartı bileşimleri için Tanılamalar sekmesinde gösterilen durum:

Makine Durum Gösterilen Alanlar

Sistem

Sertifikalı

Grafik Kartı

Yalnızca önceki SOLIDWORKS sürümleri için onaylanmıştır

Sistem ve grafik kartıyla ilişkili tüm alanlar

Sistem

Sertifikalı değil

Grafik Kartı

Yalnızca önceki SOLIDWORKS sürümleri için onaylanmıştır

Grafik kartıyla ilişkili bilgiler

Sistem

Sertifikalı

Grafik Kartı

Tarihi geçmiş

Sistem ve grafik kartıyla ilişkili tüm alanlar

Sistem

Sertifikalı

Grafik Kartı

Geçerli

Sistem ve grafik kartıyla ilişkili tüm alanlar
İnternet bağlantınız yoksa, durumda bir hata simgesi görüntülenir.

Problem Yakalama

Sorun Yakalama sekmesi şunları yapmanıza izin verir:
  • sorunlu adımların bir videosunu kaydetmek
  • çalışan işlemlerden disk ve CPU etkinliği de dahil olmak üzere, performans profili oluşturma verilerini günlüğe kaydetmek
  • sorunun bir açıklamasını yazmak
  • ve SOLIDWORKS dosyalarını paketlemek

Sorun Yakalama sekmesini kullanmak için:

  1. Adım 1 içinde, şu seçeneklerden birini ya da her ikisini seçin:
    • SOLIDWORKS'teki adımların videosunu kaydedin.
    • Genişletilmiş Günlük Verilerini Kaydet
  2. Yakalamayı Başlat öğesine tıklayın.
  3. Bir video kaydederseniz ve SOLIDWORKS o anda çalışmıyorsa SOLIDWORKS RX yeni bir oturum başlatır. Bir yüzer iletişim kutusu, SOLIDWORKS oturumunuzun üzerinde kalır.
    1. Problem Yakalama iletişim kutusunda Kaydı Başlat'ı tıklayın.
    2. Sonra da Kaydı Durdur öğesine tıklayın
  4. Adım 2 içinde, bir zip dosyasına parçalar, teknik resimler ya da montajlar eklemek için Dosyalar Ekle öğesine tıklayın ve Dosyaları Şimdi Paketle öğesine tıklayın.
  5. Adım 3 içinde, sorunun bir açıklamasını girin ve sisteminize kaydedin ya da bir servis isteği gönderin ve Devam öğesine tıklayın.
  6. Diğer geri kalan adımları tamamlamak için istemleri izleyin.
    Zip dosyasını yeniden adlandırabilir, sabit diskinize kaydedebilir ve değerlendirme için Teknik Destek ekibine gönderebilirsiniz.

Güvenilirlik

Güvenilirlik sekmesi, son 60 gün içinde sonlandırılan SOLIDWORKS oturumları ile ilgili bilgiler sağlar.

Güvenilirlik sekmesini kullanmak için:

  1. Günlük özel grafiğinde bilgi simgesi informationbluecircleicon.gif bulunan bir oturuma tıklayın. Takvimde günler arasında gezinmek için grafiğin yanındaki sol veya sağ oka tıklayın.

    Renk kodlu noktalar aşağıdakileri gösterir:

    • Mavi noktalar oturumların normal şekilde sonlandırıldığını gösterir.
    • Turuncu noktalar oturumların bir kullanıcı tarafından sonlandırıldığını gösterir.
    • Kırmızı noktalar oturumların beklenmedik şekilde sonlandırıldığını gösterir.
  2. Oturumlar Sonlandırılıyor bölümü, kullanıcı tarafından sonlandırılan veya beklenmedik şekilde sonlandırılan oturumlar için sonlandırmadan 5 dakika önce günlüğe kaydedilen Windows olaylarını (örneğin sürücü kilitlenmeleri veya ağ hataları gibi) listeler. Verileri genişletmek veya daraltmak için başlık çubuğundaki oka tıklayın.
  3. Beklenmedik şekilde sonlandırılan oturumlar için Güvenilirlik sekmesi ilgili oturuma yönelik bir çağrı yığını görüntüler. Çağrı yığını, yazılım sonlandırılmadan önce yazılım tarafından yapılan çağrıların (her çağrının modül ve bellek adresiyle birlikte) bir listesidir.

    Bu bölümde, son 60 günde kaç oturumun aynı yığına sahip olduğu görüntülenir. Bu listeyi görüntülemek için Aynı yığına sahip oturumlar içindeki sayıya tıklayın. Bu veri yazılımın sonlandırılmasına yol açabilen kalıcı sorunları tanımlamanızda size veya Katma Değerli Tedarikçinize yardımcı olabilir.

  4. Sekme ayrıca Windows sürücülerinin ve yamalarının kurulumu dahil olmak üzere Windows kurulum olayları ile ilgili verileri de listeler.

Sorun Yakalama sekmesinde bir SOLIDWORKS Rx zip dosyası oluşturduğunuzda Güvenilirlik sekmesinden alınan veri otomatik olarak zip dosyasına dahil edilir.

Donanım Kıyaslamaları

SOLIDWORKS Rx iletişim kutusunun Eklenti addinsiconswrx.gif sekmesinde, SOLIDWORKS'ü ve bilgisayar ile ilgili karşılaştırmaları yürütme hakkında bilgi edinebileceğiniz www.solidworks.com/benchmarks adresine bir bağlantı bulunur. SOLIDWORKS karşılaştırma performansı bilgileri sisteminizin SOLIDWORKS'ü etkin biçimde çalıştırmaya yeterli olup olmadığını belirlemenize yardımcı olur.

SOLIDWORKS performans karşılaştırmasını çalıştırmak için SOLIDWORKS Rx iletişim kutusunun Eklenti addinsiconswrx.gif sekmesinde Kıyaslamayı Başlat öğesine tıklayın.