Modelleri Vermek için SOLIDWORKS Visualize Eklentisini Kullanma

SOLIDWORKS Visualize Eklentisi, etkin modelinizi SOLIDWORKS'ten SOLIDWORKS Visualize'a dışa aktarmanız için dört farklı seçenek sunar.

Eklentiyi kullanmak için SOLIDWORKS'te Araçlar > Eklenti öğesine tıklayın ve SOLIDWORKS Visualize öğesini seçin.

Basit Verme

Bu seçenek, SOLIDWORKS'te oluşturduğunuz bir modeli en hızlı şekilde boyamanızı ve bu modelin fotoğraflarını çekmenizi sağlar. Daha hızlı işleme gerçekleştirmek için Visualize Sahne Ağacındaki parçaların sayısını en aza indirir.

Modelin bir kopyasını kaydetmek için Basit Verme öğesine tıklayın ve modeli, Görünüm modu parça gruplandırmasını kullanarak SOLIDWORKS Visualize'a yükleyin.

Gelişmiş Verme

Bu seçenek, modelinizi sık sık güncellemek için size daha fazla esneklik sağlar.

Etkin modelinizin bir kopyasını Otomatik mod parça gruplaması ve İzleme Dosyası etkinleştirilmiş olarak kaydetmek için Gelişmiş Verme seçeneğine tıklayın.

Visualize Professional'ınız varsa ve model bir hareket etüdü içeriyorsa Hareket Etüdü Seç iletişim kutusu hareket etüdünü kaydetmenizi veya kaydetmemenizi ya da yalnızca kamera hareketini kaydetmenizi sağlar.

Güncelleme

Bu seçenek, etkin modelinizin en güncel sürümünü dışa aktarır ve Visualize'da bir güncelleme işlemi başlatır.

Güncelle öğesine tıklayın ve modeli SOLIDWORKS Visualize'a yeniden almak ve güncellemek istediğinizi onaylayın.

Gelişmiş Kaydetme

Bu seçenek, etkin modelinizin ve hareket etütlerinizin bir kopyasını belirli konuma kaydederek bu modeli SOLIDWORKS Visualize'a içe aktarmanıza olanak tanır. Modeli, bilgisayarlarında SOLIDWORKS kurulu olmayan diğer kullanıcılara dışa aktarmak için bu seçeneği kullanabilirsiniz.

Gelişmiş Kaydetme'ye tıklayın ve modelin kaydedileceği bir dizin belirtin. Visualize Professional'ınız varsa ve model bir hareket etüdü içeriyorsa Hareket Etüdü Seç iletişim kutusu hareket etüdünü kaydetmenizi veya kaydetmemenizi ya da yalnızca kamera hareketini kaydetmenizi sağlar.