SOLIDWORKS Ürün Etkinleştirme Sonuçları

Bu ekranda SOLIDWORKS Ürün Aktivasyonu işleminin (etkinleştirme, devre dışı bırakma veya lisansları gösterme) sonuçları görüntülenir.

Sonuç

Bir lisansı etkinleştirir veya devre dışı bırakırsanız Sonuç alanında eylemin başarılı ya da başarısız olduğu gösterilir.

Etkinleştirilmiş lisansları gösteriyorsanız (bu ekrana gelmek için SOLIDWORKS yazılımında Yardım > Lisanslar > Göster öğesine tıkladıysanız) hiçbir Sonuç görünmez.

Etkinleştirilmiş Ürünler

Bir lisansı etkinleştirdiyseniz veya devre dışı bıraktıysanız Şu anda etkin olan ürünler listesi bu oturumda etkinleştirilen tüm lisansları görüntüler:
  • Lisansları etkinleştirdiyseniz bu oturumda etkinleştirdiğiniz tüm SOLIDWORKS ürünleri görünür.
    Bu liste yalnızca bu oturumda etkinleştirdiğiniz ürünleri gösterir; daha önce etkinleştirdiğiniz ürünleri görüntülemez. Bu bilgisayardaki tüm etkinleştirilmiş ürünleri görmek için bu ekrandan çıkın ve SOLIDWORKS yazılımında Yardım > Lisanslar > Göster öğesine tıklayın.
  • Lisansları devre dışı bıraktıysanız SOLIDWORKS lisanslarını bu oturum sırasında etkinleştirmediğiniz için liste boştur.

Lisansları gösteriyorsanız Şu anda etkin olan ürünler listesi, bu bilgisayarda etkinleştirilmiş lisansları görüntüler.

SOLIDWORKS Topluluğuna Katılın

SOLIDWORKS kullanıcı topluluğunun bir Abonelik Hizmetleri üyesi olmak istiyorsanız Şimdi katılın! öğesine tıklayın.

SOLIDWORKS kullanıcı topluluğuna katılmak hakkındaki detaylar için bkz. www.solidworks.com.

Nasıl İlerlenmeli?

Bir lisansı etkinleştirir veya devre dışı bırakırsanız Bitir öğesine tıklayarak SOLIDWORKS Ürün Aktivasyonu öğesinden çıkın. Diğer SOLIDWORKS ürün lisanslarını işlemek için Geri öğesine tıklayabilirsiniz.

Etkinleştirilmiş lisansları gösteriyorsanız çıkmak için Tamam öğesine tıklayın.
Geri öğesi yoktur. Lisansları etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için bu ekrandan çıkmanız ve SOLIDWORKS yazılımında Yardım > Lisanslar > Etkinleştir veya Yardım > Lisanslar > Devre Dışı Bırak öğesine tıklamanız gerekir.